Ετοιμαστείτε για αγώνα. Το Cobra Kai επιστρέφει!

Δημοσίευση: 18 Aug 2022, 13:09
Συντάκτης:

“Μπορεί η μάχη για την ψυχή του Ολ Βάλεϊ να τελείωσε, αλλά ο πόλεμος μόλις ξεκινά. Η σεζόν 5 του "Cobra Kai" κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου στο Netflix”.

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Με αυτή την περιγραφή, η γνωστή πλατφόρμα δημοσίευσε το τρέιλερ της 5ης σεζόν, δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση από τον επικείμενο… πόλεμο. Στον νέο κύκλο, οι άσπονδοι φίλοι Ντάνιελ ΛαΡούσο και Τζόνι Λόρενς συνάπτουν εκ νέου συμμαχία, αυτήν τη φορά ενάντια στον Τέρι Σίλβερ, που στο τέλος της προηγούμενης σεζόν αναδείχτηκε νικητής του τουρνουά Ολ Βάλεϊ.

Η 4η σεζόν μας άφησε με τον Μιγκέλ να φεύγει για το Μεξικό για να βρει τον πατέρα του και τον Τζόνι να τον ψάχνει. Η 5η σεζόν μας υποδέχεται με τον Τέρι να είναι κυρίαρχος του Cobra Kai dojo και τους ΛαΡούσο και Λόρενς να προσπαθούν να τον σταματήσουν, έχοντας μαζί τους και τον Τσόζεν Τογκούτσι.

Οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες επιστρέφουν και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε έναν κοινό στόχο. Οι εξελίξεις θα είναι πολλές και συναρπαστικές, ο Τζον Κριζ αναμένεται να επιστρέψει επίσης και οι απανταχού φανς της σειράς περιμένουν με λαχτάρα λίγο ακόμα από το καλό, old school καράτε, όπως το γνώρισαν και το αγάπησαν.

 

Πρώτη δημοσίευση: 18 Aug 2022, 13:09
Ενημέρωση: 18 Aug 2022, 13:09
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos