Επίσημο. Το ΗΒΟ Μax έρχεται στην Ελλάδα

Δημοσίευση: 5 Οκτ. 2021, 19:52
Συντάκτης:

Είναι πλέον επίσημο. Το HBO Max θα έρθει και στην Ελλάδα εντός του 2022, χωρίς να έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία.

<a href="/nea/prequel-toy-it-tha-ginei-seira-sto-ivo-max/67830">To prequel του &quot;It&quot; θα γίνει σειρά στο ΗΒΟ Μax</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo prequel του "It" θα γίνει σειρά στο ΗΒΟ Μax

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το HBO Max European Launch Event και εκτός της Ελλάδας, η συμφωνία αφορά επίσης Τουρκία, Εσθονία, Ισλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Πορτογαλία και Ολλανδία, οι οποίες έρχονται να προστεθούν σε Ισπανία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία όπου θα εκπέμπει από τα τέλη Οκτωβρίου.

To πλάνο που ισχύει σε ΗΠΑ και Ασία για τις κινηματογραφικές κυκλοφορίες της Warner Bros. ισχύει και στη δική μας περίπτωση. Όλες οι ταινίες της που θα προβάλλονται στους κινηματογράφους θα διατίθενται μετά από 45 μέρες από την πρεμιέρα τους στον κατάλογο της υπηρεσίας, για όλους τους συνδρομητές.

Το HBO Max έρχεται Ελλάδα και αναζητά άτομα για εργασία

«Το HBO Max έρχεται στην Ευρώπη, φέρνοντας μαζί του τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές από τα 100 χρόνια της Warner Bros. μαζί με τα HBO, Max Originals, DC και Cartoon Network», δήλωσε ο διευθυντής του HBO Max International, Johannes Larcher: «Από το «The Matrix» και το «Game of Thrones» έως το «Mare of Easttown», «The Flight Attendant» και τα «Gossip Girl» και «The Joker» κλπ, έχουμε πραγματικά κάτι για να απολαύσουν όλοι στην οικογένεια…»

Η τιμή δεν έγινε γνωστή, ωστόσο στη Σουηδία και τη Νορβηγία, το HBO Max θα κοστίζει λίγο περισσότερο από 10 δολ./μήνα ή εναλλακτικά 81 δολ το χρόνο, στη Δανία 9,20 δολ/μήνα  ή 70 δολ. το χρόνο και στη Φινλανδία και την Ισπανία 10,40 δολ/μήνα ή 80 ευρώ το χρόνο. Με μικρές διακυμάνσεις λόγω διαφορετικού ΦΠΑ, η τιμή θα είναι κάπου εκεί και στην Ελλάδα.

Aπομένει να οριστικοποιηθεί τι θα ισχύσει και με το Vodafone TV, το οποίο πάντως προβάλει περιεχόμενο του ΗΒΟ και όχι του ΗΒΟ Μax, ότι και αν σημαίνει αυτό από εδώ και στο εξής.

Αυτές είναι οι διαθέσιμες streaming πλατφόρμες στην Ελλάδα

Update: Ανακοινώθηκαν οι 15 ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες θα στριμάρει το ΗΒΟ Μax από τις 8 Μαρτίου (Βοσνία, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Ουγγαρία, Μολδαβία, Ολλανδία, Μαυροβούνιο, Σκόπια, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοακία, Σλοβενία). Στα μέσα του 2022 θα ακολουθήσουν η Ελλάδα και οι Ισλανδία, Τουρκία, Λιθουανία, Λετονία και Εσθονία, με παράθυρο 45 ημερών από την προβολή των ταινιών της Warner στις αίθουσες και έπειτα στην streaming πλατφόρμα. 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Spentzos
48310
Feelgood
7387
Tanweer
6351
Tanweer
4775