Ενας φαν μόνταρε την σειρά «Obi-Wan Kenobi» σε ταινία 2,5 ωρών

Δημοσίευση: 12 Ιουλίου 2022, 19:37
Συντάκτης:

H σειρά του Disney+ «Obi-Wan Kenobi» κυκλοφόρησε πριν αρκετές εβδομάδες, στην προσπάθεια της της Disney και της Lucasfilm να γεμίσουν κάπως το κενό από το 2019 όταν και κυκλοφόρησε η τελευταία ταινία που αναφερόταν στο Star Wars κινηματογραφικό σύμπαν, το «Skywalker: Η Ανοδος».

<a href="/nea/tell-me-lies-season-1-beverly-hills-tis-gen-z/67354">“Tell me lies” season 1: Το Beverly Hills της Gen Z</a>ΣΧΕΤΙΚΑ“Tell me lies” season 1: Το Beverly Hills της Gen Z

Όντως, το «Obi-Wan Kenobi» διαθέτει κινηματογραφική ματιά, άλλωστε αρχικά προγραμματιζόταν για την μεγάλη οθόνη.

Το είδαμε, γράψαμε γνώμη.

Ο σκηνοθέτης Κάι Πάτερσον, φαν του «Star Wars», αποφάσισε να μοντάρει ξανά τα 6 επεισόδια, έτσι ώστε να προκύψει μια ταινία διάρκειας 2,5 ωρών. Κάτι που θεωρητικά μπορεί (και θα έχει ενδιαφέρον) να γίνει με αρκετές σειρές. 

Όπως έγραψε στην ιστοσελίδα του: «Η σειρά “Obi-Wan”, υπέφερε στο σενάριο και το μοντάζ. Περίεργος ρυθμός, ολόκληρες σκηνές που τελικά δεν οδηγούσαν πουθενά, ανόητοι διάλογοι και συζητήσιμες σκηνοθετικές επιλογές. Αποφάσισα να αλλάξω ό,τι μπορούσα. Αυτή είναι η δική μου καλλιτεχνική ερμηνεία για το πώς αυτές οι σκηνές θα μπορούσαν να συνδυαστούν για να φτιάξουν κάτι που λειτουργεί καλύτερα. Δούλεψα σε ήδη υπάρχον υλικό, δεν επιθυμώ να βγάλω χρήματα από όλο αυτό, απλά θα ήθελα όλοι να δουν την ταινία του μόνο εάν έχουν πληρώσει συνδρομή στο Disney+..»

Η σειρά «Obi-Wan Kenobi» είναι διαθέσιμη στο Disney+, ενώ μπορείτε να δείτε την ταινία Πάτερσον εδώ.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Run Sweetheart Run

Run Sweetheart Run

Θα το βρείτε: Amazon Prime Video

Σύνοψη: Ασκούμενη δικηγόρος αναγκάζεται να βγεί με πελάτη του αφεντικού της, όλα μοιάζουν ονειρικά...
15 ώρες