Ένα ντοκιμαντέρ για τους Daft Punk στο Ertflix

Δημοσίευση: 24 Φεβ. 2021, 02:44
Συντάκτης:

Oι σπουδαίοι Daft Punk ανακοίνωσαν το τέλος της κοινής τους μουσικής πορείας έπειτα από 28 χρόνια, διάστημα στο οποίο έβγαλαν σχετικά λίγα, αλλά καταπληκτικά άλμπουμ ηλεκτρονικής dance, με διάφορα ήδη και τρομερή επιδραστικότητα.

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Ένα 8λεπτο βίντεο, το «Epilogue» από το τελευταίο τους cd «Get Lucky» του 2013,

Έγραψε τον επίλογο σε μια καριέρα με εκατομμύρια πωλήσεις και 7 βραβεία Grammy, αλλά το κυριότερο, τεράστια αποδοχή από κοινό και κριτικούς.

Όλα αυτά και ενώ συζητοούσαν για επιστροφή στο soundtrack του επερχόμενου τρίτου Tron, αλλά και συνεργασία με τον Ντάριο Αρτζέντο.

Το Ertflix έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά και με αφορμή την αποχώρηση του κορυφαίου γαλλικού ντουέτου από την παγκόσμια μουσική σκηνή, θα στριμάρει μέχρι τον Μάιο το μουσικό ντοκιμαντέρ «Daft Punk Unchained», που φωτίζει τη διαδρομή τους μέσα από τη δημιουργικότητα, την ανεξαρτησία και την απόλυτη καλλιτεχνική ελευθερία αλλά και την ισορροπία τους ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα.

Ο Γκι-Μανουέλ ντε Ομέμ-Κριστό και ο Τομά Μπανγκαλτέ, οι δύο καλλιτέχνες πίσω από τα ρομποτικά κράνη, αποκαλύπτονται μέσα από σπάνιο αρχειακό υλικό και συνεντεύξεις στενών συνεργατών τους, μεταξύ των οποίων οι Φαρέλ Γουίλιαμς, Τζόρτζιο Μόροντερ, Νάιλ Ρότζερς και Μισέλ Γκοντρί.

Πατήστε play και δείτε το "daft Punk Unchained" εδώ.

Πρώτη δημοσίευση: 24 Φεβ. 2021, 02:44
Ενημέρωση: 24 Φεβ. 2021, 02:44
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos