Oι Daft Punk επιστρέφουν στο νέο Tron

Δημοσίευση: 11 Ιουλίου 2020, 20:07
Συντάκτης:

Οι Daft Punk επιστρέφουν με φόρα στα μουσικά δρώμενα και καταρχήν στις κινηματογραφικές τους συνεργασίες (άρα να περιμένουμε και δισκογραφική δουλειά σύντομα; ).

<a href="/nea/ena-ntokimanter-gia-toys-daft-punk-sto-ertflix/64080">Ένα ντοκιμαντέρ για τους Daft Punk στο Ertflix</a>ΣΧΕΤΙΚΑΈνα ντοκιμαντέρ για τους Daft Punk στο Ertflix

Έτσι, μετά την επερχόμενη ταινία του Ντάριο Αρτζέντο, το μαγικό γαλλικό δίδυμο βρίσκεται σε συζητήσεις με την Disney για να γράψει την μουσική του «Tron 3».

Οι Daft Punk άλλωστε είχαν γράψει το soundtrack και έκαναν μια cameo εμφάνιση στην δεύτερη ταινία της σειράς επιστημονικής φαντασίας, το «Tron Legacy» που σκηνοθέτησε ο Τζόζεφ Κοζίνσκι το 2010 και το οποίο διαδέχθηκε το αρχικό φιλμ του 1982.

Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος του τμήματος μουσικής και soundtrack της Disney, Mitchell Leib, στο podcast Light The Fuse. Στην διάρκεια πρόσφατου επεισοδίου, ο Leib αναφέρθηκε σε συναντήσεις με τον Paul Hahn, μάνατζερ των Daft Punk, τονίζοντας πως έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις και ο σχεδιασμός για το σίκουελ.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Leib το σενάριο της νέας ταινίας είναι ήδη έτοιμο και σχολίασε πως είναι «πραγματικά φανταστικό». Όταν ρωτήθηκε γιατί χρειάστηκαν να περάσει μια δεκαετία μέχρι να ξεκινήσει η παραγωγή του σίκουελ, ο Leib απάντησε λέγοντας πως «νιώθουμε ότι ο χρόνος είναι κατάλληλος τώρα και έχουμε μάθει αρκετά από την τελευταία ταινία».

«Το πρώτο και σωστό πράγμα που έπρεπε να κάνουμε είναι να βρούμε τους Daft Punk και να δούμε εάν θέλουν να επιστρέψουν. Δεν ξέρουμε καν ποιος θα σκηνοθετήσει ακόμα. Ελπίζουμε πως ο Joe Kosinksi θα επιστρέψει για να γυρίσει άλλη μια ταινία», σχολίασε.

Update 8/8/20: Tελκά ο Τζο Κοζίνσκι δεν θα επιστρέψει για το 3ο Tron, αντ'αυτού θα σηνοθετήσει ο Γκαρθ Ντέιβις των "Lion", "Mary Magdalene", αλλά αρκετών επεισοδίων από το τηλεοπτικό "Top of the lake" της Τζέιν Κάμπιον. Η μεγάλη είδηση όμως είναι ως ο Τζάρεντ Λέτο θα πρωταγωνιστήσει ως ο Άρης, εμπνευσμένος από τον Θεό του πολέμου της ελληνικής μυθολογίας.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos