Το "From dusk till dawn" γίνεται animated σειρά

Δημοσίευση: 28 Ιαν. 2021, 04:02
Συντάκτης:

Το απολαυστικό «From Dusk Till Dawn» μας είχε ενθουσιάσει το 1996.

<a href="/tainies/hypnotic/68193">Hypnotic</a>ΣΧΕΤΙΚΑHypnotic

Η μπιμουβιά υβρίδιο crime θρίλερ με βαμπιρο-τρόμου ταινιάκι των τότε indie wonderkids Κουέντιν Ταραντίνο και Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, απογείωσε τις καριέρες τους, σχεδόν μια 10ετία πριν συναντηθούν ξανά οι δρόμοι τους με Grindhouse πείραμα.

Ο δεύτερος βεβαια συνέχισε σε συγκριτικά χαμηλές πτήσεις, πάντως δήλωσε με ανακοίνωσή του, πως 25 χρόνια μετά, το «From Dusk Till Dawn» θα γίνει σειρά κινουμένων σχεδίων:

«Είχα ένα τηλεοπτικό δίκτυο στο Μεξικό, για το οποίο δημιουργώ πρωτότυπο περιεχόμενο. Πάντα ήθελα να επεκτείνω το φιλμικό σύμπαν της ταινίας και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια animated σειρά».

Και αν το σκεφτείς, η ιστορία των Κλούνεϊ και Ταραντίνο (aka Gecko brothers) που μετά από μια ληστεί παίρνουν όμηρους για να ξεφύγουν προς το Μεξικό, αλλά λίγο πριν τα σύνορα σταματούν σε ένα strip club, το οποίο είναι χτισμένο πάνω σε έναν αρχαίο ναό των Αζτέκων και αποτελεί των οίκο αιμοδιψών βαμπίρ, αλλά και όλος ο χαμός που ακολουθεί, ταιριάζει άψογα σε animated σειρά… 

Kαι μην ξεχνάμε ότι ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ έκανε ήδη τηλεοπτική σειρά το "From fusk till dawn" η οποία διήρκεσε τρεις σεζόν και δεν ηταν κακή, σε αντίθεση με τα δύο κινηματογραφικά sequel του φιλμ, τα οποία δεν βλέπονταν. 

Θα ήταν γαμάτο πάντως κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της ταινίας να δανείσουν τις φωνές τους. Θα μάθουμε περισσότερα προσεχώς. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos