Το "From Dusk till Dawn’ γίνεται τηλεοπτική σειρά!

Δημοσίευση: 7 Νοε. 2013, 13:14

Δεκαεπτά χρόνια μετά την επική ταινία των κολλητών Ρομπερτ Ροντρίγκεζ και Κουέντιν Ταραντίνο ‘From Dusk Till Dawn’ με την μυθική στιγμή όπου η Σάλμα Χάγιεκ τυλίγεται με το φίδι της λικνίζοντας το κορμί της στις μελωδίες των Tito & Tarantula και έπειτα από δύο αποτυχημένα DVD sequels (στην πραγματικότητα το ένα ήταν prequel) το 1999 και το 2000 αντίστοιχα, ήρθε η στιγμή που η ταινία γίνεται τηλεοπτική σειρά από τον ίδιο της το δημιουργό.

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις αρχές του 2014 στο El Rey Network, του οποίου ο Ροντρίγκεζ είναι μέτοχος. Μάλιστα, ο ίδιος θα είναι παραγωγός, σκηνοθέτης (τουλάχιστον των δύο πρώτων επεισοδίων) και σεναριογράφος της ‘ supernatural crime saga’όπως χαρακτηρίζεται στην επίσημη ανακοίνωση η σειρά, που είναι βασισμένη στην ταινία του’96. Εφόσον τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν την περασμένη βδομάδα στο Όστιν, πολύ σύντομα θα δούμε τους Γκέκο Μπράδερς σε... νέες περιπέτειες.

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του ληστή τραπεζών Σεθ Γκέκο (τον οποίο θα υποδυθεί ο D.J. Cotrona του G.I. JOE: RETALIATION και του απρόβλεπτου και βίαιου αδερφού του Ρίτσι Γκέκο (Zane Holtz του The perks of being a wallflower), οι οποίοι καταζητούνται από το FBI και τους Τζέσε Γκαρσία (Sons of Anarchy) και τον Ντον Τζόνσον (ο Big Daddy του Django Unchained) μετά από μια ληστεία με πολύ αίμα. Στο δρόμο προς το Μεξικό, τα αδέρφια Γκέκο πιάνουν ομήρους μια οικογένειά, μετά καταλήγουν σε ένα στριπτιζάδικο με βρυκόλακες και η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή...

Νέοι χαρακτήρες μπλέκονται στην ιστορία, ενώ δε γνωρίζουμε ακόμα εάν θα δούμε Τζουλιετ Λιούις ή Σάλμα Χάγιεκ, ή εάν το πιο καλτ δε γίνεται Titty Twister bar θα είναι όπως το γνωρίζαμε ως σήμερα.. Από πλευράς δημιουργού, ο –μέγας τρολ- Ροντρίγκεζ δήλωσε τα εξής: ‘Αν οι ταινίες ήταν σύντομες ιστορίες, η σειρά είναι το μυθιστόρημα. Έχουμε συγκεντρώσει ένα εκπληκτικό cast και πλήρωμα και οι θεατές μπορούν να περιμένουν ότι θα είναι μέρος μιας άγριας βόλτας, όταν η σειρά κάνει πρεμιέρα στο El Rey Network την επόμενη άνοιξη’.

Ως τότε, εμείς οι φαν είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα... και περιμένουμε ανάλογο δυνατό soundtrack!

Eιρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos