ΣΕΙΡΕΣ

"Bodies": Τηλεοπτική σπαζοκεφαλιά που δεν κουράζει

Δημοσίευση: 14 Απριλίου 2024, 17:13
Συντάκτης:

Σύνοψη: Τέσσερα άτομα ερευνούν σε διαφορετικές περιόδους της ιστορίας το μυστήριο γύρω από το ίδιο ακριβώς πτώμα. Πώς μπορεί να συνδέεται το παζλ με το νεκρό, γύρω από τους συγκεκριμένους χαρακτήρες;

<a href="/home-cinema-streaming/rebel-moon-part-two-scargiver/69816">Rebel Moon - Part Two: The Scargiver</a>ΣΧΕΤΙΚΑRebel Moon - Part Two: The Scargiver

Γνώμη:  Ίσως να πέρασε απαρατήρητο μέσα στο βομβαρδισμό σειρών και ταινιών που προσφέρει το Netflix, αν και κάπου λογικό ο θεατής να έχει μπαφιάσει προσπερνώντας πραγματικά αξιόλογες προτάσεις αφού χάνει χρόνο με βατόμουρα.

Όμως το Bodies είναι η καθιερωμένη έκπληξη από το πουθενά που προσφέρει η πλατφόρμα, χωρίς τυμπανοκρουσιες και επιθετικό marketing.

Συνδυάζοντας πολύ καλά το ντεντεκτιβικό στοιχείο με ξεκάθαρα sci fi προεκτάσεις, ποντάρει στις καλές ερμηνείες των ηθοποιών, αλλά και στη δεδομένη δυσκολία να εξηγήσει κάποιος ταξίδια στο χρόνο.

Παίρνοντας σημειώσεις από την εκπληκτική σπαζοκεφαλιά 'Dark' που έκαψε κόσμο, αποφεύγει τη παγίδα που είχε πέσει το συγκεκριμένο. Τότε τα αλλεπάλληλα πήγαινε - έλα των χαρακτήρων σε παρελθόν παρόν και μέλλον σε συνδυασμό με το φόρτωμα γρίφων είχε κάνει κιμά το μυαλό των θεατών, σε βαθμό που κάποιοι τα παράτησαν και το γύρισαν σε Rick and Morty.

Εδώ το πράγμα μαζεύεται σε μόνο 8 επεισόδια, σε μια ιστορία που δε θέλει να σε μπερδέψει, στοχεύει όμως να περάσεις καλά .

Ούτε εκπτώσεις παρατηρήσαμε πάντως, μιας και η παρουσία του Λονδίνου ανάμεσα στους αιώνες είναι αρκετά εύστοχη.

Κάποιοι γκρινιάρηδες ισχυρίστηκαν ότι η σειρά αγκαλιάζει τη φαντασία και τα παρελκόμενα του ταξιδιού στο χρόνο, με τις συνήθεις συνέπειες όταν πας να πειράξεις τα γεγονότα. Μα κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία όμως, ενώ από την άλλη, ούτε οι εξωγήινοι δε μπορούν να δικαιολογήσουν τη χρονοκαψουλα.

Όπως τις Τετάρτες δέχεσαι ότι στο σπίτι σε περιμένουν φακές, σφίγγεσαι και προχωράς, έτσι και εδώ το παίρνεις απόφαση ότι η υπερβολή του Bodies δεν καταντάει γραφική και απολαμβάνεις με άνεση μια υπέρ-τίμια σειρά.

 

Πρώτη δημοσίευση: 14 Απριλίου 2024, 17:13
Ενημέρωση: 14 Απριλίου 2024, 17:13
Συντάκτης:
Πλατφόρμα Streaming: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos