"Black Widow" & "Cruella" θα κάνουν πρεμιέρα στο Disney+

Δημοσίευση: 24 Μαρτίου 2021, 02:32
Συντάκτης:

Η Disney πήρε μια απόφαση που αναμένεται να επιφέρει ένα ισχυρό πλήγμα στις αίθουσες, τουλάχιστον για την φετινή χρονιά, ακολουθώντας το παράδειγμα της Warner που για το 2021 θα προβάλει ταυτόχρονα τις ταινίες της στις αίθουσες (όσες είναι ανοικτές τέλος πάντων με την πανδημία) και στο ΗΒΟ Μax. 

<a href="/nea/treiler-toy-acolyte-exorgise-toys-fans/69680">Το τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς

Το ίδιο λοιπόν θα κάνει και η Disney, αρχικά με το «Black Widow» και στη συνέχεια με το «Cruella».

H standalone ταινία της «Black Widow» με την Σκάρλετ Γιόχανσον θα στριμάρει στην συνδρομητική πλατφόρμα του Disney+ ταυτόχρονα με την έξοδό της στις αίθουσες, στις 9 Ιουλίου. Kάτι που στην Disney το σκέφτονταν ήδη από τον Νοέμβριο.

Για τις περιπέτειες της Κρουέλα Ντε Βιλ με την Έμμα Στόουν, αποφασίστηκε κάτι αντίστοιχο, για τις 28 Μαϊου. Και για τα δύο φιλμ θα ισχύσει το μοντέλο του Premium Access με επιπλέον χρέωση 30 δολλάρια στους συνδρομητές.

Περισσότερες πληροφορίες και τρέιλερ για το "Black Widow" εδώ.

Αποφάσεις μάλλον αναμενόμενες, με τις αίθουσες σε Καλιφόρνια και Νέα Υόρκη μόλις πριν λίγες ημέρες να άνοιξαν δειλά δειλά με το 25% της χωρητικότητάς τους.

Και μπορεί για το Cruella να μην επηρεάζεται η ελληνική αγορά, καθώς δύσκολα μέχρι τότε θα έχει φτάσει το Disney+ στην χώρα μας, είναι αρκετά πιθανό όμως, τον Ιούλιο να έχει συμβεί.

Κατευθείαν στο Disney+ και όχι στις αίθουσες θα ανοίξει το νέο animation της Pixar, «Luca», στις 18 Ιουνίου δίχως έξτρα χρέωση, ενώ μένει να δούμε τι θα συμβεί και με τα υπόλοιπα φιλμ που έχουν προγραμματιστεί για φέτος, καθώς η πρόθεση της Disney είναι -όπως αναφέρθηκε- «βλέποντας και κάνοντας».

Περισσότερες πληροφορίες και τρέιλερ για το "Cruella" εδώ.

Το «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings», μετατίθεται για Σεπτέμβριο και ίσως αν όλα έχουν εξελιχθεί ομαλά βγει αρχικά μόνο στις αίθουσες, κάτι που λογικά θα ισχύσει και για το «The King’s man» (22/12) και το «Death on the Nile» (11/2/22).

Στο 50-50 βρίσκεται το «Free Guy» με τον Ράιαν Ρέινολντς, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 13 Αυγούστου.

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στις δυσάρεστες επιπτώσεις της πανδημίας στα κινηματογραφικά δρώμενα και όπως όλα δείχνουν, ο εφιάλτης δεν έχει ακόμη περάσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos