H Disney σκέφτεται να "θυσιάσει" την Black Widow για περισσότερους συνδρομητές

Δημοσίευση: 1 Νοε. 2020, 14:42

Ένας από την ομάδα επενδυτών της Disney, ωθεί το στουντιό να στριμαρεί το Black WIdow, όπως και άλλες επιτυχημένες ταινίες στην Disney plus.

<a href="/nea/cristobal-balenciaga-moda-kai-drama/69643">"Cristobal Balenciaga": Μόδα και δράμα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Cristobal Balenciaga": Μόδα και δράμα

Η όλη κατάσταση του streaming, ανησυχεί και προβληματίζει για το πώς το σινεμά θα μπορέσει να ανταπεξέλθει και να τα βγάλει πέρα. Οι προβληματισμοί εντείνονται με το πέρασμα του χρόνου, ειδικά τώρα που ένας από τους τοπ επενδυτές της Disney πιστεύει ότι πρέπει να ‘’θυσιάσουν’’ το Βlack Widow βγάζοντας το απευθείας streaming. O Dan Loeb, ένας από τους επικεφαλής χορηγούς, μάνατζερ της Third Point, τονίζει ότι η αποστολή επώνυμων ταινιών, όπως το Black Widow κατευθείαν στην Disney plus, είναι ο καλύτερος τρόπος της για να τραβήξει νέους συνδρομητές και για να κρατήσει τους τωρινούς.

‘’Αυτό που έχει το Netflix είναι μια δυνατή βάση συνδρομητών που του επιτρέπουν να επενδύσει ακραία ποσοστά σε νέα περιεχόμενα, όπου τα τελευταία του χαρίζουν ακόμη περισσότερους συνδρομητές. Η Disney, δεν το έχει καταφέρει αυτό ακόμα  αλλα χρειάζεται να φτάσει εκεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αν δεν αποκτήσει τέτοια μεγάλη βάση συνδρομητών, θα χάσει όλα τα πλεονεκτήματα της από το Netflix’’.

O Loeb, πιστεύει ακράδαντα ότι η λύση πλέον είναι το streaming και ανησυχεί ότι αν δεν γίνει αυτή η απαραίτητη επένδυσή, η Disney plus θα βρίσκεται πάντα υπό την σκιά του βασιλιά του steaming- το Netflix. ‘’Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι τα παλιά στελέχη δεν θέλουν να φτάσουν στην κορυφή, για αυτό σπρώχνουν το Black Widow και άλλες ταινίες στο 2021. Ο Loeb συνέχισε ‘’Δεν νομίζω ότι εκτιμούν αυτό που έχουν στα χέρια τους, και την αξία που μπορουν να αποκτήσουν αν μεταβούν σε ένα μοντέλο συνδρόμης, που έχει υιοθετηθεί από όλους, από την Microsoft μέχρι την Amazon’’.

Ο Loeb προβλέπει ότι εξαιτίας των τωρινών καταστάσεων το σινεμα δεν θα γίνει τίποτα περισσότερο από μια νεωτεριστική, μοντέρνα εμπειρία καθώς ο κόσμος σε μεγάλο βαθμό θα βασίζεται στην διαδικτυακη διαδικασία και διανομή των ταινιών.

Δυστυχώς ο Loeb εκφράζει σε μεγάλο ποσοστό την τακτική και τη νέα οργάνωση του Disney που κινείται σε αυτή την λογική και δίνει όλο και περισσότερη έμφαση στο Streaming. Ειναι αναμφιβολο ότι αν τα σινεμά κλείσουν, ένα μεγάλο ποσοστό της μαγείας των ταινιών θα χαθεί..

Πρός το παρόν, το Βlack Widow έχει προγραμματιστεί για τις αίθουσες στις 7 Μαΐου του 2021, περισσότερο από ένα χρόνο από τότε που ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί. Το αποτέλεσμα της νέας ημερομηνίας του Black Widow είναι ότι όλη η κινηματογραφική γραμμή της Marvel πήγε βήματα πίσω.

Διαβάστε όλες τις αναβολές εδώ.

Mαρία Πλόυμάκη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos