Aυτή η ταινία τρόμου έσπασε το ρεκόρ συγκέντρωσης χρημάτων στο Kickstarter

Δημοσίευση: 13 Απριλίου 2022, 02:59
Συντάκτης:

Μετά από μόνο λίγες εβδομάδες, το Shelby Oaks συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσόν που έχει συγκεντρώσει ποτέ ταινία χόρορ για το budget της στο Kickstarter.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία έχουν την υπογραφή του κριτικού κινηματογράφου Chris Stuckmann, και η ιστορία βασίζεται σε ένα μυστήριο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για μια αγνοούμενη ομάδα που διερεύνα παραφυσικά φαινόμενα. Μέσα σε τρείς εβδομάδες συγκέντρωσε 650,000 δολάρια.

Τον προηγούμενο χρόνο κυκλοφόρησε διαδικτυακά το σχετικό  found-footage υλικό, που έκανε τους φαν να αναρωτιούνται αν η ιστορία των Paranormal Paranoids είναι πραγματική ή όχι.

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Aaron B. Koontz του Paper Street Pictures, και θα έχει στοιχεία ντοκιμαντέρ, found-footage, αλλά και παραδοσιακά γυρισμένες σκηνές. Μεγάλες επιρροές υπήρξαν ταινίες, όπως το Lake Mungo, και φυσικά το πρωτοπόρο για την εποχή του Blair Witch Project.

Τα γυρίσματα ξεκινάνε τον Μάιο στο Cleveland, και στην παραγωγή συμμετέχουν επίσης οι Cameron Burns και Ashleigh Snead. 

O Chris Stuckmann, που εκτός από κριτικός κινηματογράφου είναι και Youtuber, υπέγραψε τον προηγούμενο χρόνο με την εταιρεία παραγωγής Gotham Group, και έχει ήδη στα σκαριά αρκετά σενάρια ταινιών τρόμου.

Όπως δήλωσε πρόσφατα ο Aaron B. Koontz, “κάθε δολάριο που μαζεύουμε μετράει και μας φέρνει πιο κοντά στο να υλοποιήσουμε την ιδέα του Chris. Ξέραμε ότι το project μας ήταν κάτι ξεχωριστό, και όλη αυτή η συμπαράσταση του κόσμου ήταν απίστευτη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ιδέα να δείξω στον κόσμο την διαδικασία του να φτιαχτεί μια indie ταινία. Δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε πίσω μας όλο αυτό τον κόσμο που μας βοήθησε να συγκεντρώσουμε το budget μας, αλλά να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που θα μας συντροφέψει σε αυτό το ταξίδι”.

Tην σελίδα της ταινίας στο Kickstarter μπορείτε να την βρείτε εδώ.

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos