Από τον Joker στον Ναπολέοντα

Joaquin Phoenix, Napoleon Bonaparte
Δημοσίευση: 15 Οκτ. 2020, 18:53
Συντάκτης:

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ μοιάζει ασταμάτητος πραγματικά τον τελευταίο καιρό σχεδιάζοντας την μία ταινία μετά την άλλη, μετά από ένα διάλειμμα τριών ετών και τα "Alien Covenant" και "All the money in the world"

ΣΧΕΤΙΚΑΟ Γιόακιν Φοίνιξ ταιριάζει γάντι σε θρίλερ του Άρι Άστερ

Μόλις ολοκληρώθηκε το τηλεοπτικό "Raised by wolves" (το είδαμε, το γράψαμε), ενώ έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «The Last Duel» με τους Ματ Ντέιμον και Μπεν Αφλεκ, ετοιμάζει ταινία για την οικογένεια Gucci με καστ που περιλαμβάνει τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Lady Gaga, Τζάρεντ Λέτο, Αλ Πατσίνο, Ανταμ Ντράιβερ και ο 83χρονος Βρετανός συνεχίζει.

Μετά το sequel στον Μονομάχο και το prequel στο Alien, μόλις ανακοινώθηκε ότι ο Γιοακίν Φοίνιξ συμφώνησε να υποδυθεί τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη στο «Kitbag» το οποίο θα επικεντρώνεται στην ιστορία του Μέγα Ναπολέοντα πριν τις μάχες που τον δόξασαν, αλλά και στην ηλεκτρισμένη σχέση του με την γυναίκα του Ζοζεφίνα. 

Aπό τον Joker στον Ναπολέοντα. Μικρή η απόσταση, τρελάρες και οι δύο.

To σενάριο θα επιμεληθεί ο Ντέιβιντ Σκάρπα (The man in the high castle), με τον οποίο ο Σκοτ συνεργάστηκε στο "All the money in the world".

Update: Η ταινία θα λέγεται "Kitbag" και την παραγωγή, προώθηση και διανομή, ανέλαβε η Apple TV. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2022. 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870