Από τον Joker στον Ναπολέοντα

Δημοσίευση: 15 Οκτ. 2020, 18:53
Συντάκτης:

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ μοιάζει ασταμάτητος πραγματικά τον τελευταίο καιρό σχεδιάζοντας την μία ταινία μετά την άλλη, μετά από ένα διάλειμμα τριών ετών και τα "Alien Covenant" και "All the money in the world"

ΣΧΕΤΙΚΑΟ Γιόακιν Φοίνιξ ταιριάζει γάντι σε θρίλερ του Άρι Άστερ

Μόλις ολοκληρώθηκε το τηλεοπτικό "Raised by wolves" (το είδαμε, το γράψαμε), ενώ έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «The Last Duel» με τους Ματ Ντέιμον και Μπεν Αφλεκ, ετοιμάζει ταινία για την οικογένεια Gucci με καστ που περιλαμβάνει τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Lady Gaga, Τζάρεντ Λέτο, Αλ Πατσίνο, Ανταμ Ντράιβερ και ο 83χρονος Βρετανός συνεχίζει.

Μετά το sequel στον Μονομάχο και το prequel στο Alien, μόλις ανακοινώθηκε ότι ο Γιοακίν Φοίνιξ συμφώνησε να υποδυθεί τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη στο «Kitbag» το οποίο θα επικεντρώνεται στην ιστορία του Μέγα Ναπολέοντα πριν τις μάχες που τον δόξασαν, αλλά και στην ηλεκτρισμένη σχέση του με την γυναίκα του Ζοζεφίνα. 

Aπό τον Joker στον Ναπολέοντα. Μικρή η απόσταση, τρελάρες και οι δύο.

To σενάριο θα επιμεληθεί ο Ντέιβιντ Σκάρπα (The man in the high castle), με τον οποίο ο Σκοτ συνεργάστηκε στο "All the money in the world".

Update: Η ταινία θα λέγεται "Kitbag" και την παραγωγή, προώθηση και διανομή, ανέλαβε η Apple TV. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2022. 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 15 Οκτ. 2020, 18:53
Ενημέρωση: 15 Ιαν. 2021, 03:47
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mr. X

Mr. X

Θα το βρείτε: Cinobo

Στο ντοκιμαντέρ της Τessa Louise Salome κάνουμε μια βουτιά στον γεμάτο μυστήριο και φαντασία...
2 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
2796
Tanweer
2500
Feelgood
2355
Feelgood
2030