Ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει στις ρίζες

Δημοσίευση: 23 Ιουλίου 2019, 16:08
Συντάκτης:

Και έτσι απλά, ξαφνικά και σε ταχύτατους ρυθμούς, η επόμενη ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, δεν θα είναι ούτε το sequel του Μονομάχου, ούτε η τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει.

‘Roads To Freedom’: Ridley ScottΣΧΕΤΙΚΑΟ Ρίντλεϊ Σκοτ ετοιμάζει σειρά για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Θα είναι το «The last duel», στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν οι Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ, οι οποίο έχουν ήδη έτοιμο και το σενάριο (σε συνεργασία με την Nικόλ Χολοφσίνερ του «Can you ever forgive me?»), στο οποίο θα συνεργαστούν για πρώτη φορά μετά το οσκαρικό «Good Will Hunting».

Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο «The Last Duel: A True Story of Trial by Combat in Medieval France» και αφορά στην ιστορία δύο καλών -κάποτε- φίλων,με τον πρώτο να επιστρέφει από τον πόλεμο και να κατηγορεί τον δεύτερο ότι βίασε την σύζυγό του. Επειδή κανένας (στην εποχή της μεσαιωνικής Γαλλίας) δεν πιστεύει την γυναίκα, ο παθών ζητά από τον Βασιλιά να παρέμβει, ο οποίος αποφασίζει να λύσουν τις διαφορές τους σε μια μονομαχία μέχρι θανάτου. Αν χάσει, η γυναίκα του θα καεί ζωντανή ως τιμωρία για ψευδή κατηγορία.

Μην ξεχνάμε ότι η πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε ο Σκοτ, ήταν το παρόμοιας θεματικής «The duellists», 42 χρόνια πριν…

Update 3/3/20: Στο καστ προστέθηκαν ο Άνταμ Ντράιβερ και η Τζόντι Κόμερ από το "Killing Eve", ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες έχει οριστεί στις 8 Ιανουαρίου 2021, αυτές είναι οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 23 Ιουλίου 2019, 16:08
Ενημέρωση: 4 Μαρτίου 2020, 15:16
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Fatherhood

Fatherhood

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Ο Ματ χάνει την γυναίκα του και μητέρα της κόρης του λίγες ώρες...
5 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
2796
Tanweer
2500
Feelgood
2355
Feelgood
2030