ΣΕΙΡΕΣ

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ ετοιμάζει σειρά με βαμπίρια

Δημοσίευση: 21 Μαΐου 2018, 16:00
Συντάκτης:

Μπορεί Exorcist και Lucifer να σταμάτησαν, το FOX όμως ετοίμασε μια νέα σειρά δραματική και ψιλοτρόμου, το «The Passage».

Και μάλιστα με ένα πολύ δυνατό χαρτί: τον Ρίντλεϊ Σκοτ που αποτελεί τον παραγωγό στο πιθανό νέο μας τηλεοπτικό κόλλημα που αφορά στο «Project Noah», μια σειρά πειραμάτων που διεξάγονται σε ένα μυστικό ιατρικό κέντρο, με σκοπό ένας φονικός ιός να μεταλλαχθεί και να εξελιχθεί σε μια απόλυτη θεραπεία για κάθε πάθηση. Τα αρχικά side effects, οι «patients zero» είναι υβρίδια που θυμίζουν βρυκόλακες, ενώ για να τελειοποιηθούν οι δοκιμές, έχει εντοπιστεί ένα συγκεκριμένο μικρό κορίτσι που τηρεί τις προϋποθέσεις.

Όμως ο αστυνομικός που έχει αναλάβει να το μεταφέρει, βλέπει σε αυτό την χαμένη του κόρη και όταν συνειδητοποιεί ότι κινδυνεύει η ζωή της, αποφασίζει να την προστατέψει από την ομάδα των πληρωμένων δολοφόνων που θέλουν να την βγάλουν από την μέση.

Συμπαραγωγός του Ρίντλεϊ Σκοτ στο «The passage» θα είναι ο Ματ Ριβς (Cloverfield, Dawn & War For The Planet Of The Apes), οπότε η φάση γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

Από το καστ ξεχωρίζουν η πιτσιρίκα Saniyya Sidney (“Fences,” “Hidden Figures”) και οι Vincent Piazza (“Boardwalk Empire”), Jamie McShane (“Bloodline”, “Sons of Anarchy”), Brianne Howey (“The Exorcist”), Emmanuelle Chriqui (“Entourage”).

Ακολουθεί το εκτεταμένο τρέιλερ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos