Παύλος Παυλίδης τραγουδά, Βασίλης Κεκάτος σκηνοθετεί

Δημοσίευση: 26 Μαΐου 2021, 15:48

Η «Άνοιξη» και το «Στο μάτι του κυκλώνα» είναι τα πρώτα τραγούδια που διαλέγει ο Παύλος Παυλίδης για να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο στη μουσική του πορεία. Τα τραγούδια αυτά θα βρίσκονται στον επόμενο προσωπικό του δίσκο που θα κυκλοφορήσει από την United We Fly.

Τον συνοδεύουν νέοι εξαιρετικοί μουσικοί και ήδη από την ενορχήστρωση και την κινηματογραφική ατμόσφαιρα που δημιουργείται, γίνεται αισθητή η αλλαγή. Ο Παύλος μιλάει για την άνοιξη και την ποίηση, αναζητά τι είναι αυτό που απομακρύνει ή ενώνει τους ανθρώπους και τι είναι αυτό που μπορεί να τους σώσει όταν βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα.  

ΣΧΕΤΙΚΑΟ Βασίλης Κεκάτος ετοίμασε σειρά για το MEGA

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΟ Βασίλης Κεκάτος άκουσε τα δύο αυτά τραγούδια και δημιούργησε ένα οπτικό ποίημα διάρκειας 9 λεπτών. Στο σύμπαν που έχτισε, η αγριότητα της στρατιωτικής σκληραγώγησης, οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις, τα βλέμματα, τα κρυμμένα αισθήματα έχουν διπλή ανάγνωση. 

Οι ίδιοι αυστηροί κώδικες μπορούν να οδηγήσουν στην τρυφερότητα και στη συγκίνηση. Ένα βλέμμα, μια χειρονομία, ένα λουλούδι μπορούν να δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη ανατροπή, να πυροδοτήσουν μια έκρηξη ποίησης στο πιο άγονο τοπίο και να αφήσουν την άνοιξη να εισβάλει στις καρδιές όλων αυτών που ζούνε μέσα σε κυκλώνες. 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!