Ο Γκόλντμπλαμ, ο Φλωρινιώτης και οι ‘έξυπνες λάμπες’ της GE
To γνωστό Αμερικανικό κωμικό δίδυμο των Tim & Eric (Tim Heidecker και Eric Wareheim) που ευθύνεται μεταξύ άλλων για επιτυχημένα διαφημιστικά σποτ των Old Spice και Absolut Vodka (αλλά και το άθλιο video clip για το "Hole to feed" των Depeche Mode), αναλαμβάνει αυτή τη φορά τον… Τζεφ Γκόλντμπλαμ, προκειμένου να δώσει τα φώτα του –και παράλληλα ρεσιτάλ- για λογαριασμό της έξυπνης λάμπας της General Electric (αυτής που ρυθμίζεται μέσω κινητού…)
Στο πλαίσιο του διαφημιστικού, τον ντύνουν ‘Φλωρινώτη’, του κάνουν μαλλί Ταμτάκου σε straight εκδοχή του, του φοράνε σακάκι full στην παγιέτα, του πασάρουν δυο ασορτί γκόμενες, τον γδύνουν, του φοράνε καδένα, τον βάζουν να παίξει πιάνο, τον μετατρέπουν σε ζωγράφο, σαμουράι, τον κάνουν λίγο… ‘American Hustle’…..
Kαι …εγένετο φως.
Ήτοι ο ‘Terry Quattro’, ο δικός σου άνθρωπος, η φίρμα… Πειράζει;
‘Τι χρειάζεται για να ζήσεις μια ολόκληρη ζωή έχοντας μεγάλη φήμη στη μεγάλη οθόνη , στη μικρή οθόνη , ακόμη και στην μεταξοτυπία; Ο πολύ καλός φωτισμός ".
Η συνέχεια στο βίντεο…
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!