H Mπέλα Μπάξτερ χορεύει με όλα!

Δημοσίευση: 20 Ιαν. 2024, 17:12

Ο χορός της Έμμα Στόουν στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου έγινε viral, αφορμή για video & memes, κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό που έστησε η (προφανώς Ελλήνων) κατασκευαστών, αν συμπεράνουμε από τα τραγούδια που επιλέχθηκαν) σελίδα με τον τίτλο «The same video of Bella Baxter dancing to various songs» που δημιουργήθηκε στο Facebook.

<a href="/multimedia-video-clip/kinds-kindness-lets-dance/69741">"Kinds of kindness": Let's Dance! </a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Kinds of kindness": Let's Dance!

Το κόνσεπτ έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές κυρίως στο Instagram με αντίστοιχα βιντεάκια: την σκηνή για την οποία συζητάμε αυτούσια, χωρίς τον ορίτζιναλ ήχο, αλλά διάφορα χιτάκια που δύσκολα μπορούσατε κάποια από αυτά να φανταστείτε.

Το αποτέλεσμα σε ορισμένα από αυτά είναι ξεκαρδιστικό, στα περισσότερα (από τα περίπου 90 που έχουν ανεβάσει στη σελίδα τους) πετυχημένο, σε κάποια -λιγότερα- όχι και τόσο, αλλά χαβαλές να γίνεται να περνάει η ώρα!

Μπορείτε να δείτε το ορίτζιναλ από την ταινία στο τέλος του κειμένου και αφού το Fecebook δεν μας επιτρέπει να κάνουμε embed τις δικές μας επιλογές (Σάκης Ρουβάς, Gala, Αντύπας, Συνθετικοί, Arctic Monkeys, ABBA, Outkast), εδώ μπορείτε να τις δείτε όλες.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos