Game Of Thrones Season 8: Αυτό είναι το τρέιλερ

Δημοσίευση: 7 Δεκ. 2018, 03:40

H παραγωγή του Game Of Thrones έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο official teaser από την 8η και τελευταία σεζόν του Game Of Thrones και ταυτόχρονα οριστικοποίησε και επίσημα ότι θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στον Απρίλιο του 2019.

<a href="/nea/ivo-proteinei-epeisodio-iron-throne-gia-emmy-senarioy/60778">Το ΗΒΟ προτείνει το επεισόδιο "The Iron Throne" για Emmy σεναρίου! </a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο ΗΒΟ προτείνει το επεισόδιο "The Iron Throne" για Emmy σεναρίου!

Το clip είναι εντυπωσιακό, αλλά δεν αποκαλύπτει σχεδόν τίποτα (ίσως έναν παγωμένο δράκο;) σαν κλασσικό teaser: απεικονίζει την σύγκρουση του πάγου με την φωτιά και την στιγμή που θα συγκρουστούν έρχεται η κόλαση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 8ος κύκλος θα αποτελείται από μόλις 6 επεισόδια, το κάθε ένα από αυτά όμως θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια από 60 λεπτά και σίγουρα τα πιο χορταστικά στην ιστορία της πιο δημοφιλούς σειράς στον πλανήτη Γη.

Update 5/3/19: "Ξέρω καλά τον θάνατο. Έχει πολλά πρόσωπα. Ανυπομονώ να δώ αυτό". Η Arya στην εισαγωγή του επίσημου τρέιλερ που ανέβηκε πριν λίγα λεπτά! 

 

 

 

Update 13/1/19: Πρώτο επίσημο teaser, με τον Τζον Σνόου, την Σάνσα και την Άρια Σταρκ, να διασχίζουν τις υπόγειες κρύπτες του Γουίντερφελ και να αντικρίζουν απορημένοι τα αγάλματά τους, πριν νιώσουν τον παγωμένο αέρα των white walkers. Η σεζόν ξεκινά και επίσημα στις 14 Απριλίου.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos