Το ΗΒΟ προτείνει το επεισόδιο "The Iron Throne" για Emmy σεναρίου!

Το ΗΒΟ προτείνει το επεισόδιο "The Iron Throne" για Emmy σεναρίου!
Δημοσίευση: 14 Ιουνίου 2019, 17:57
Συντάκτης:

Σε έναν περίπου μήνα ανακοινώνονται οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν τα επόμενα βραβεία Emmy σε κάθε κατηγορία και αυτή τη στιγμή κάθε κανάλι και πλατφόρμα κάνει τις προτάσεις του στην επιτροπή των βραβείων που θα κάνει την τελική επιλογή των υποψηφίων.

ΣΧΕΤΙΚΑGOT: Η Sansa αποκάλυψε ποιος ξέχασε την κούπα στα σκηνικά

Φυσικά, το HBO δεν θα μπορούσε να μην προτείνει το Game of Thrones σε μια σειρά από κατηγορίες. Άλλωστε, η σειρά είναι αυτή με τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία των Emmy  με 132 υποψηφιότητες και 47 νίκες.

Ωστόσο, το ΗΒΟ μοιάζει λίγο να… προκαλεί καθώς για το βραβείο σεναρίου πρότεινε αυτό του τελευταίου επεισοδίου της φετινής σεζόν! Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο, το «Iron Throne», είναι το επεισόδιο που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές αντιδράσεις του κόσμου και έχει τη χειρότερη βαθμολογία στην ιστορία της σειράς στο IMDBμε 4.3!

To HBO πρότεινε επίσης Κιτ Χάρινγκτον και Εμίλια Κλαρκ για πρώτους ρόλους, Πίτερ Ντίνκλατζ, Νικολάι Κόστερ Βαλντάου, Άλφι Άλεν, Μέισι Ουίλιαμς, Σόφι Τέρνερ, Γκουέντολιν Κρίστι για δεύτερους ρόλους, τα επεισόδια "The Iron Throne", "The long night", "The last of the Starks" για σκηνοθεσία και φωτογραφία, το επεισόδιο "The Bells" για εφέ και κοστούμια και το "Game Of Thrones: The last watch" για ντοκιμαντέρ.

Οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν στις 16 Ιουλίου, ενώ τα βραβεία θα απονεμηθούν τον Σεπτέμβριο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463