Between Two Ferns: Οι φτέρες, ο Zack Galifianakis, και ο Jerry Seinfeld

Δημοσίευση: 17 Ιουνίου 2018, 14:42

Το κανάλι Funny Or Die μας έφερε άλλο ένα επεισόδιο Between Two Ferns (κυριολεκτικά ο Galifianakis με τον οποιδήποτε καλεσμένο του κάθονται ανάμεσα σε δύο φτέρες, θυμηθείτε εδώ αρκετά ξεκαρδιστικά επεισόδια του παρελθόντος), στο οποίο βλέπουμε τον Galifianakis να υποδέχεται τον Seinfeld, την τραγουδίστρια Cardi B αλλά και τον Wayne Knight, πρώην συμπρωταγωνιστή του Jerry στο Seinfeld.

Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη του Zack με τον Jerry, βλέπουμε τον πρώτο να μιλά στον εαυτό του και να λέει πόσο παράξενο είναι να έχει τον Seinfeld για καλεσμένο, καθώς αγαπά τόσο πολύ τα 90’s. Βέβαια, ο τρόπος που το λέει ακούγεται περισσότερο σαν προσβολή, παρά σαν κοπλιμέντο. Στα 6,5 λεπτά του βίντεο παρακολουθούμε τους δύο κωμικούς να κοροϊδεύουν ο ένας τον άλλο αλλά και τους εαυτούς τους, και προφανώς οι δυο τους δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν roast τις καριέρες τους με έναν ανάλαφρο αλλά ταυτόχρονα σοβαρό τρόπο. Για παράδειγμα, ο Seinfeld ρωτά με ένα λιτό και σοβαρό ύφος τον Zack αν πιστεύει πως το The Hangover θα ήταν ένα λαμπρό παράδειγμα κωμωδίας, αν δεν είχαν κάνει τα άλλα δύο σίκουελ. Ουσιαστικά, του λέει κατάμουτρα πώς τα δύο τελευταία Hangover δεν συγκρίνονταν με το πρώτο, και πως προφανώς ο Galifianakis θα τα γύρισε για τα λεφτά. Ο Galifianakis πάλι, απαντά σχεδόν θιγμένος, πως ο Jerry δεν ξέρει πώς είναι να έχεις μία οικογένεια που χρειάζεται λεφτά, όπως για παράδειγμα ο θείος του που χρειαζόταν εκείνη την εποχή ένα καινούργιο ιστϊοπλοϊκό. Αντιστοίχως, ο Galifianakis αστειεύεται για την ταινία του Seinfeld ονόματι Bee Movie και για την ακρίβεια του λέει «μάλλον για D minus ταινία πρόκειται.» Μία από τις καλύτερες ατάκες είναι όταν ο Galifianakis φαίνεται σαν να πάει να παινέψει τον Seinfeld λέγοντας “actor, writer, comedian, producer. Which of Larry David skills do you admire the most?”

Επίσης, το μικρό μέρος στο οποίο εμφανίζεται η Cardi B αποτελεί μία ξεκάθαρη νύξη στην συναναστροφή του Seinfeld με την Kesha πέρυσι. Η Kesha όταν είδε τον Seinfeld στο κόκκινο χαλί πέρυσι, έτρεξε κοντά του για να του πεί πόσο τον θαυμάζει και να τον αγκαλιάσει, αλλά ο Seinfeld (ο οποίος έδινε μία συνέντευξη εκείνη την στιγμή) αρνήθηκε όχι μία φορά, αλλά τρείς, το αγκάλιασμα της Kesha. Και όλα αυτά βρίσκονται καταγεγραμμένα στον φακό. Στο επεισόδιο Between Two Ferns όμως, ο Seinfeld φιλάει σταυρωτά την Cardi B, λίγο πριν του πεί ο Galifianakis να παραχωρήσει τη θέση του στην κυρία και να κάτσει στο καφάσι που βρίσκεται λίγο πιο ‘κει. Γενικότερα, είναι άλλο εξαιρετικό επεισόδιο με τον Galifianakis σαν οικοδεσπότη, στο οποίο κανένας από τους δύο κωμικούς δεν παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά. Αξίζει να το δείτε!

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos