"By the sea": Μπραντζελίνα reloaded, κριτικές κακές

Δημοσίευση: 6 Aug 2015, 21:33

Mπορεί στο "Mr. & Mrs. Smith" να έκαναν ουσιαστικά χαβαλέ μπροστά από την κάμερα και να άφησαν την χημεία να μιλήσει από μόνη της και να τους φέρει κοντά και στην ζωή, στο "By the sea" όμως η φάση δεν θα είναι ακριβώς έτσι.

Ο λόγος για τη νέα κοινή εμφάνιση των Μπραντζελίνα στην μεγάλη οθόνη, αυτή την φορά σε σκηνοθεσία της Αντζελίνα Τζολί, η οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Μπραντ Πιτ σε ένα κοινωνικό δράμα, όπου η σχέση τους βρίσκεται σε κρίση την οποία και προσπαθούν να επουλώσουν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού σε θέρετρο της Γαλλίας (τέλη 70s) και συναναστροφή με ντόπιους κάτοικους.

Μόνο που το τρέιλερ περισσότερο για... θρίλερ μας το παρουσιάζει το φιλμάκι, παρά για ερωτικό δράμα, ενώ θα παίξει σαφώς και τον ρόλο του ότι την φωτογραφία επιμελείται ο συνεργάτης του Μίκαελ Χάνεκε, Κρίστιαν Μπέργκερ (υπεύθυνος για Δασκάλα Πιάνου, Κρυμμένο, Λευκή Κορδέλα). 

Στο καστ συναντάμε και τους Μελανί Λορέν, Μελβίλ Πουπό, Νιλς Άρεστρουπ, Σάρα Ναουντί, Ρισάρ Μπορινζέ

Updated 16/10/15: Το σχεδόν δίλεπτο featurette που κυκλοφόρησε, αναθερμαίνει την... κατάσταση και επιβεβαιώνει την (αναμφισβήτητη φυσικά, αυτό έλειπε) χημεία μεταξύ του πρωταγωνιστικού ζευγαριού, πάνω στην οποία φυσικά θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό η εξιστόρηση της ιστορίας και κατά πόσο το μείγμα θα αποδειχθεί λειτουργικό. 

Updated 10/11/15Δεν ήταν και οι καλύτερες οι κριτικές που έλαβε η ταινία στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Λος Άντζελες, καθώς οι περισσότεροι κριτικοί το χαρακτηρίζουν απλά «αδιάφορο» και «εγχείρημα ματαιοδοξίας». Το Hollywood Reporter έγραψε ότι πρόκειται για μια στατική, ανούσια ταινία που είναι μεγάλη χωρίς λόγο. Το Variety το χαρακτηρίζει «αδιάφορο» για τον θεατή. «Ο μόνος λόγος που η ταινία θα κεντρίσει την προσοχή του κοινού είναι οι πρωταγωνιστές του», έγραψε το Screen Daily. «Η ειλικρινής δέσμευση της Τζολί να ασχολείται με ποιοτική θεματολογία χαραμίζεται εξαιτίας της υπερβολής με την οποία σκηνοθετεί», προσθέτει το Screen Daily.

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 6 Aug 2015, 21:33
Ενημέρωση: 10 Νοε. 2015, 14:25
Συντάκτης: 
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos