"The predator": Επιστρέφουν

Δημοσίευση: 11 Μαΐου 2018, 00:36

30 χρόνια μετά το πρώτο "Predator" του Τζομ ΜακΤίρναν με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, τα aliens επιστρέφουν και μάλιστα από ένα... λάθος του πιτσιρικά Τζέικομπ Τρεμπλέι (των Room & Wonder), ο οποίος άθελά του εξαπολύει τον εξωγήινο όλεθρο στη Γη.

Μια ομάδα βετεράνων πεζοναυτών και μια διακεκριμένη επιστήμονας, είναι οι μόνοι που μπορούν να σώσουν την ανθρωπότητα και μένει να δούμε πως θα τα καταφέρουν, με το τρέιλερ να προδιαθέτει για έντονη δράση, αν και αμφιβάλουμε αν μπορεί να θυμίσει το αρχετυπικό πρώτο φιλμ στην ουσία του, κάτι πυο δεν κατάφεραν ούτε το δεύτερο Predator/1990 του Στίβεν Χόπκινς, ούτε το προ οκταετίας reboot Predators/2010 του Νίμροντ Ατάλ με τον Άντριεν Μπρόντι, ούτε φυσικά το Alien vs Predator/2004 του Πολ Άντερσον.

Σε αυτό εδώ, σκηνοθετεί ο Σέιν Μπλακ των Nice Guys, Iron Man 3, σε σενάριο του ιδίου και του Φρεντ Ντέκερ (Robocop 3, Tales from the crypt), με το πρωταγωνιστικό καστ να συμπληρώνουν οι Ολίβια Μουν (X-men Apocalypse, Newsroom), Ιβόν Στραχόφσκι (Handmaid's tale, 24 live another day, Dexter), Τόμας Τζέιν, Στέρλινγκ Μπράουν (Τhis is us), Μπόιντ Χόλμπρουκ (Narcos, Logan), Έντουαρντ Τζέιμς Όλμος. 

Update 12/6/18: Στις αίθουσες 13 Σεπτεμβρίου.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos