"Pearl": Το prequel του "Χ" έχει τρέιλερ

Δημοσίευση: 27 Ιουλίου 2022, 20:09

Το "Χ" του Τάι Ουέστ που είδαμε πριν μερικούς μήνες στις ελληνικές αίθουσες είναι ένα από τα κορυφαία θρίλερ τρόμου της χρονιάς. 
Με σαφείς αναφορές στον "Σχιζοφρενή Δολοφόνο με το Πριόνι" και κλείνοντας το μάτι στο "Ψυχώ", αλλά και το σινεμά του Ντάριο Αρτζέντο και του Μάριο Μπάβα, όπως επίσης και στο ατόφιο και αυθεντικό grindhouse της δεκαετίας εκείνης, το Χ σέβεται τις καταβολές του, με τον Ουέστ να κινηματογραφεί ένα τυπικό slasher movie με αρκετά κλισέ.

Aκόμα και την τσόντα που γυρίζουν οι πρωταγωνιστές του την δείχνει φιλτραισμένη από τα 70s, φροντίζει όμως να διανθίσει το μείγμα με συγκρατημένο χιούμορ και μόνιμη αίσθηση συνεχούς απειλής, σε μια υπερ-τίμια slasher προσπάθεια που ξεπερνά κατά πολύ τον μέσο όρο.


Ο χαρακτήρας που ξεχώρισε ήταν αυτός της Pearl/Μία Γκοθ και ο Ουέστ είχε ήδη ξεκινήσει να γυρίζει ουσιαστικά και ένα prequel βασισμένο στον χαρακτήρα της, ένα origin story που είναι ήδη ε΄τοιμο και έχει και τρέιλερ. 
Η Μία Γκοθ επιστρέφει και πάλι στον ρόλο της Περλ και μαζί της συμπρωταγωνιστούν και οι Τάντι Ράιτ, Μάθιου Σάντερλαντ και Εμα Τζένκινς-Πούρο.

Το «Pearl» θα κάνει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Δείτε το πρώτο τρέιλερ:
Η κριτική του MOVE IT για το Χ

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos