«A man called Otto»: Ο Τομ Χανκς τους μισεί όλους

Δημοσίευση: 21 Οκτ. 2022, 13:18

Ο Μαρκ Φόρστερ συνεργάζεται ξανά με τον Τομ Χανκς, 20 χρόνια μετά το «Road to perdition» και τον παρουσιάζει ξανά μακριά από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει (και που έχει βασίσει την καριέρα του ο 66χρονος σταρ): το καλό παιδί.

<a href="/tainies/man-called-otto/67557">A man called Otto</a>ΣΧΕΤΙΚΑA man called Otto

Στο «A man called Otto» δεν θα τον δούμε σε τόσο σκοτεινό ρόλο, αλλά σε αυτόν ενός μισάνθρωπου ιδιόρρυθμου μαγκούφη, με υψηλή αυτοπειθαρχία, αλλά μηδαμινή εκτίμηση για τους γείτονές του (και τα ζώα). Τους κάνει συνεχώς παρατηρήσεις, τσακώνεται μαζί τους, αλλά τελικά πίσω από όλα αυτά υπάρχει κάτι συγκινητικό, ενώ θα συνειδητοποιήσει την αξία και την δύναμη της οικογένειας.

Το «A Man Called Otto» αποτελεί ριμέικ της σουηδικής κωμωδίας «Κύριος Όβε» του Χάνες Χολμ που είχε προταθεί για δυο βραβεία Όσκαρ (Ξενόγλωσσης Ταινίας και Μακιγιάζ) και έγινε μία από τις πιο πετυχημένες εισπρακτικά ταινίες όλων των εποχών στη Σουηδία, ενώ βασίζεται στο ομώνυμο best seller του Φρέντρικ Μπάκμαν

Ο Φόρστερ των Monster’s Ball & Finding Neverland μας έχει προκύψει ένας μάλλον άνισος δημιουργός: πριν και μετά το φοβερό στο είδος του World War Z του 2013, είχε σκηνοθετήσει δύο μετριότητες: τα Machine Gun Preacher/2011 & All I see is you/2016 ενώ τελευταία του ταινία ήταν το συμπαθές Christopher Robin πριν 4 χρόνια, με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ σε έναν ρόλο που θα ταίριαζε στον… Τομ Χανκς. Εδώ συνεργάζεται ξανά με τον σεναριογράφο Ντέιβιντ Μαγκί (Finding Neverland, Life of Pi), το τρέιλερ πάντως δείχνει όπως το περιμένει κανείς.

Στις αμερικάνικες αίθουσες αναμένεται τα Χριστούγεννα

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos