"Inferno": Τρέιλερ για τις νέες περιπέτειες του καθηγητή Λάνγκτον

Δημοσίευση: 9 Μαΐου 2016, 19:01

Mυστικισμός και συνωμοσιολογία, έντονη δράση αμπαλαρισμένη φαντασμαγορικά (και όσο safe απαιτείται) από τον Ρον Χάουαρντ, συναρπαστική πρώτη ύλη απο το βιβλίο του Ντν Μπράουν και ερμηνευτικό κύρος από τον Τομ Χανκς. 

Όλα αυτά στο πρώτο τρειλερ για το "Inferno", της τρίτης κατά σειρά ταινίας με περιπέτειες του καθηγητή Ρόμπερτ Λάνγκτον. Αυτή την φορά ξυπνάει με αμνησία σε ένα ιταλικό νοσοκομείο και με την βοήθεια μιας γιατρού (διακοσμητικός δείχνει ο ρόλος της Τζάνουαρι Τζόουνς) προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν μια σειρά από κώδικες που κρύβονται σε αναγεννησιακά έργα τέχνης και έτσι να σώσουν τον κόσμο από μια τρομερή απειλή.

Update 23/6/16: Action... packed το δεύτερο τρέιλερ, αναφέρει συνωμοσίες, οράματα που βλέπει ο καθηγητής Λάνγκτον, ο ίδιος ενοχοποιείται και γίνεται στόχος της αστυνομίας και όλα αυτά ενώ προσπαθεί να ακολουθήσει τα στοιχεία από την "Κόλαση του Δάντη", ώστε να σώσει την ανθρωπότητα από έναν φονικό ιό που έχει προγραμματιστεί να ξεσπάσει σε 48 ώρες...

Update 11/8/16Με οδηγό στίχους από τη «Θεία Κωμωδία» του Δάντη, ο Λάνγκτον και η Σιένα πρέπει να αποκρυπτογραφήσουν μια σειρά από κώδικες που κρύβονται σε αναγεννησιακά έργα τέχνης. Με αυτόν τον τρόπο ίσως καταφέρουν να βρουν τις απαντήσεις σε ένα γρίφο, ώστε να σώσουν τον κόσμο από μια τρομερή απειλή. Νέο τρέιλερ, μες στην αγωνία και την ταραχή.

 

Update 9/9/16«Ο υπερπληθυσμός είναι η ασθένεια. Η Κόλαση είναι η θεραπεία». Στο νέο Vlog, ο σκηνοθέτης Ron Howard και ο συγγραφέας Dan Brown, στο μυθιστόρημα του οποίου βασίστηκε η κινηματογραφική μεταφορά της νέας περιπέτειας του καθηγητή Langton,  μιλούν για το πρόβλημα του υπερπληθυσμού στον πλανήτη και πως επιχειρεί να το «λύσει»  σατανικός κακός της ταινίας. 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos