Η Σοφία Κόπολα και μια διαφορετική ταινία για τον Έλβις

Δημοσίευση: 22 Ιουνίου 2023, 15:42

Σοφία Κόπολα επιστρέφει τρία χρόνια μετά το "On the rocks" και έξι από το "The beguiled", αυτή την φορά μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη τη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ με το "Priscilla", μέσα από μια πλάγια και ετερόκλητη ματιά. 

<a href="/nea/i-sofia-kopola-thelei-na-deis-aytes-tis-18-tainies/68749">Η Σοφία Κόπολα θέλει να δεις αυτές τις 18 ταινίες </a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ Σοφία Κόπολα θέλει να δεις αυτές τις 18 ταινίες

Για την ακρίβεια, θα εστιάσει στην σύζυγό του Πρισίλα, μιας και το σενάριο για την ταινία (που θα επιμεληθεί η ίδια) βασίζεται στα απομνημονεύμετα της Πρισίλα Πρίσλεϊ, πρώην συζύγου του βασιλιά του ροκ εντ ρολ, τα οποία κυκλοφόρησαν το 1985.

Ξεχάστε τον πρόσφατο πληθωρικό Elvis του Μπαζ Λούρμαν και ετοιμαστεί για κάτι πιο ατμοσφαιρικό και ευαίσθητο, αλλά και πιο γυναικοπαγές, το τρέιλερ που είδαμε έφερε μνήμες από την κινηματογραφική ματιά του "Μαρία Αντουανέτα". 

Την Πρισίλα ενσαρκώνει η Κάιλι Σπένι των τηλεοπτικών Mare of Easttown & Devs και με έναν μικρό αλλά χαρακτηριστικό ρόλο στο Bad times at the El Royale, ενώ τον Έλβις υποδύεται ο Τζέικομπ Ελόρντι, ένας από τους σταρ του Euphoria. 

Update: Μια εξέλιξη που σίγουρα κάνει την ταινία πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Η ταινία δεν θα περιλαμβάνει κάποιο αυθεντικό τραγούδι του Ελβις Πρίσλεϊ, λόγω της άρνησης της οικογένειάς του να συμμετάσχει στην παραγωγή και να παρέχει άδεια για την χρήση των τραγουδιών του. Το γεγονός ότι η ταινία δεν θα είναι μια αγιογραφία όπως το πρόσφατο "Elvis", ήταν η αιτία που η Κόπολα δεν εξασφάλισε τη συμμετοχή της «Presley Entertainment» στην παραγωγή. Τελικά, η Κόπολα οδηγήθηκε σε μια εναλλακτική λύση: θα χρησιμοποιηθούν διασκευές των κλασικών τραγουδιών του Έλβις από την ροκ μπάντα Phoenix, της οποίας ο τραγουδιστής, Τόμας Μαρς, είναι ο σύζυγος της Κόπολα.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos