Φανταστικό τρέιλερ για το παιχνίδι Death Stranding

Δημοσίευση: 8 Δεκ. 2017, 22:28

Ένα μαγικό τρέιλερ οκτώ λεπτών δόθηκε στη δημοσιότητα για το επικό, όπως φαίνεται, παιχνίδι Death Standing.

Πρόκειται για το τελευταία δημιούργημα του Χιντέο Κοτζίμα για το οποίο δεν έχει δοθεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Στο Death Standing θα πρωταγωνιστούν οι ψηφιοποιημένες μορφές από τον Νόρμαν Ρίντους (του Walking Dead) τον Μαντς Μικελσεν, αλλά και τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο και την Λέα Σεϊντού. 

Πατήστε play και βυθιστείτε στον ονειρικό κόσμο του Ιάπωνα δημιουργού.

Update 11/6/18: Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 πιθανότατα μέσα στο 2019. Νέο, τρομερά εντυπωσιακό τρέιλερ με εικόνες απο το gameplay. 

Update 31/5/19: Νέο επικό τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίας η 8η Νοεμβρίου 2019. Οι άνθρωποι ζουν σε απομονωμένες πόλεις που περιβάλλονται από τείχη. Ο στόχος του παίκτη είναι να επανασυνδέσει τις πόλεις και να δημιουργήσει μια νέα κοινωνία, με νέους δεσμούς με άλλους παίχτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο καστ προστέθηκαν και οι Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, Μάργκαρετ Κουέιλ, Τρόι Μπέικερ, Τόμι Ερλ Τζένκινς, Λίντσεϊ Βάγκνερ – η γνωστή σε όλους μας «Βιονική Γυναίκα» – στον ρόλο της Amelie.

Update 28/10/19: Το Death Stranding θα έρθει και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το νέο παιχνίδι του Hideo Kojima είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 στις 8 Νοεμβρίου, με την έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών να υπολογίζεται για τις αρχές του καλοκαιριού του 2020. Περισσότερες λεπτομέρειες για την pc  έκδοση, προσεχώς.

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos