"Captive State": Ο Τζον Γκούντμαν και οι εξωγήινοι

Δημοσίευση: 10 Νοε. 2018, 14:42

Kάπου μεταξύ «District 9» και «Children Of Men» (προσπαθεί τουλάχιστον) κινείται το «Captive State», όπως δείχνει και το δεύτερο τρέιλερ που αφήνει πάλι διάφορα ερωτηματικά για την πλοκή.

Στο νεό clip βλέπουμε ότι εξωγήινοι έχουν εισβάλει και έχουν καταλάβει την αμερικανική κυβέρνηση, με μία ομάδα ανταρτών να αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει την εξωγενή απειλή, κόντρα στην προπαγάνδα που προβάλλει από τις οθόνες. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «Σε μία γειτονιά στο Σικάγο, μία δεκαετία μετά την εισβολή μίας εξωγήινης δύναμης, το «Captive State» εξερευνά τις ζωές και των 2 πλευρών, τους συνεργάτες και τους αντιφρονούντες.

E;υτυχώς δείχνει ότι δεν θα ακολουθήσει το μοτίβο των disaster films που βλέπουμε συχνά σε ταινίες με εξωγήινους (βλέπε Independence Day), αλλά περισσότερο θα σταθεί στις συνέπειες και στα αποτελέσματα που είχε η εισβολή 10 χρόνια μετά. Στο καστ της ταινίες βλέπουμε τον πάντοτε καλοδεχούμενο John Goodman, τον Ashton Sanders ("Moonlight”), τον Jonathan Majors, τον Alan Ruck και την Vera Farmiga. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Rupert Wyatt, που θα τον δούμε πάλι σε sci-fi στο “Rise of the Planet of the Apes», σε σενάριο δικό του και της Erica Beeney. Αναμένεται να την δούμε στις 29 Μαρτίου 2019, με το τρέιλερ να μας προδιαθέτει για κάτι δυνατό.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos