Οι «Τρεις Σωματοφύλακες» με Εύα Γκριν και Βενσάν Κασέλ

Published: 7 Dec 2022, 17:55

Πόσα χρόνια έχουμε να δούμε περιπέτεια εποχής με φιλοδοξίες να γίνει εισπρακτικό hit και ξιφομάχους πρωταγωνιστές;

<a href="/en/tainies/three-musketeers-milady/69269">The Three Musketeers: Milady</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe Three Musketeers: Milady

Πολλά, δεκάδες.

Οι Γάλλοι επιμένουν όμως να δοκιμάσουν μια αναβίωση του είδους και η εταιρεία παραγωγής Pathe αποφάσισε να επενδύσει 85 ευρώ στην κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου μυθιστορήματος του Αλεξάντρ Ντούμα «Οι Τρεις Σωματοφύλακες».

Η οποία θα περιλαμβάνει δύο ταινίες με τίτλους «Τhe Three Musketeers: D’Artagnan» και «The Three Musketters: Milady» αντίστοιχα, οι οποίες αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις αίθουσες στις 5 Απριλίου και στις 13 Δεκεμβρίου του 2023, αντίστοιχα.

Τη Μιλαίδη υποδύεται η Εύα Γκριν που βρίσκεται αυτόν καιρό στην χώρα μας (μπράβο για το κάστινγκ, γιατί όμως μιλά σχεδόν ψιθυριστά στο τρέιλερ; )

Ντ’Αρτανιάν είναι ο Φρανσουά Σιβίλ (Αs above so below, Call my agent), Άθως ο Βενσάν Κασέλ, Άραμις ο Ρομέν Ντουρί, Πόρθος ο Πίο Mαρμάι (L’evenement. La fracture), ενώ θα δούμε την Βίκι Κριπς ως Βασίλισσα Άννα της Αυστρίας και τον Λουί Γκαρέλ ως Βασιλιά Λουδοβίκο.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μαρτέν Μπουρμπουλόν που έκανε το καλοκαίρι το συμπαθές, αλλά μάλλον μέτριο «Eiffel» και το τρέιλερ αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς με την μουσική αγχωτική επικουριά που έχει σαν σάουντρακ, δείχνει επαρκές για αυτό που περιμένεις να δεις.

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos