O Μπράιαν Σίνγκερ επιστρέφει με το Red Sonja

Published: 5 Oct 2018, 14:33
Συντάκτης:

Ο Bryan Singer, ο σκηνοθέτης του «Usual Suspects» αλλά και των «X-Men», που το τελευταίο διάστημα, στην εποχή του #MeToo δεν απολαμβάνει και την καλύτερη φήμη. Θυμίζουμε ότι απολύθηκε από σκηνοθέτης από το «Bohemian Rhapsody» λόγω της συμπεριφοράς του, αν και θα εξακολουθεί να αναφέρεται στα credits, ενώ έχει κατηγορηθεί για τον βιασμό ενός 17χρονου

Επιστρέφει ωστόσο και ετοιμάζεται να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη ένα κόμικ των 70s, της Millennium, το «Red Sonja».

Το «Red Sonja» αποτελεί spinoff του «Conan the Barbarian», στο οποίο η κεντρική ηρωίδα έκανε πρώτη φορά την εμφάνισή της, αποκτώντας στην συνέχεια δικές της ιστορίες. Ο Ashley Miller που συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη στο «X-Men: First Class», θα αναλάβει το σενάριο της ταινίας. Η Millennium έχει αναλάβει την χρηματοδότηση της ταινίας, ελπίζοντας πως η ταινία θα αποδειχτεί ένα νέο «Wonder Woman», έχοντας και εκείνη μία δυναμική και ετοιμοπόλεμη κεντρική ηρωίδα. Το «Red Sonja» είχε μεταφερθεί στον κινηματογράφο το 1985, με την Brigitte Nelson στον πρώτο της ρόλο και τον Arnold Schwarzenegger. Εδώ και μία δεκαετία υπήρχαν συζητήσεις για μία νέα μεταφορά, με τον Robert Rodriquez στην αρχή ως πιθανό σκηνοθέτη, ανακοινώνοντάς το μάλιστα στο Comic-Con εκείνης της χρονιάς. Στην συνέχεια πέρασε από τα χέρια του Simon West («Lara Croft: Tomb Raider», «The Expendables 2»), για να καταλήξει τελικά στον Singer.

Η Millennium με αυτήν την επιλογή σίγουρα θα δεχθεί τα πυρά πολλών, προσπαθώντας να ξελασπώσει την καταβαραθρωμένη φήμη του σκηνοθέτη, έπειτα από την απόλυση από την Fox και την κατηγορία για βιασμό από τον Cesar Sanchez-Guzman. Από την εταιρεία έχουν δηλώσει πως οι ισχυρισμοί δεν φαίνεται να έχουν κάποια βαρύτητα, δικαιολογώντας την συγκεκριμένη επιλογή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Queer Movie Nights 2024

Queer Movie Nights 2024

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο...
9 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos