Ο Μπράιαν Σίνγκερ απολύθηκε από το Bohemian Rapsody

Δημοσίευση: 5 Δεκ. 2017, 13:13
Συντάκτης:

Άλλο ένα πρόβλημα για το πολύπαθο και προβληματικό project του κινηματογραφικού biopic για τον Φρέντι Μέρκιουρι και τους Queen, "Bohemian Rapsody".

Είχε ουσιαστικά προαναγγελθεί η διακοπή της συνεργασίας με τον Μπράιαν Σίνγκερ, μετά την εξαφάνισή του από τα γυρίσματα (που εξελίσσονται στο Λονδίνο) για αρκετές ημέρες, έγινε πλέον πραγματικότητα όπως ανακοίνωσε το στούντιο της 20th Century Fox, η οποία αναζητά πλέον νέο σκηνοθέτη. 

Ο Σίνγκερ με επίσημη δήλωσή του ισχυρίστηκε ότι έπρεπε να σταθεί για λίγες ημέρες δίπλα σε συγγενικό του πρόσωπο το οποίο αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, όμως ενδεχομένως οι λόγοι να είναι διαφορετικοί. 

Πληροφορίες τον θέλουν να διαπληκτίζεται αρκετές φορές με τον πρωταγωνιστή Ραμί Μαλέκ καθώς διαφωνούσαν συνεζώς, ενώ και ο Τομ Χόλαντερ (ο οποίος ερμηνεύει τον μάνατζερ των Queen στην ταινία) είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την ταινία εξ'αιτίας της συμπεριφοράς του Σίνγκερ πριν μεταπειστεί από τους παραγωγούς για να παραμείνει.

Προφανώς ο Σίνγκερ στην πορεία διαπίστωσε ότι ήθελε να στήσει εντελώς διαφορετικά το φιλμ και καθώς εδώ μετρά πολύ ο λόγος και η άποχη των υπόλοιπων Queen, την έκανε με ελαφρά. Ποιος ξέρει...

Update 6/12/17: Δεν άργησε να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης που θα διεκπεραιώσει τις 2 εβδομάδες γυρισμάτων που απομένουν: πρόκειται για τον Ντέξτερ Φλέτσερ (των Eddie the eagle & Wild Bill), ο οποίος πρόκειται μελλοντικά να σκηνοθετήσει την βιογραφία του Έλτον Τζον με τον Τάρον Έτζερτον (του Kingsman) πρωταγωνιστή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
70587
Tulip
13280
Tanweer
8900
Feelgood
7158