Να δώσουμε μια ευκαιρία στο τηλεοπτικό "Baskets";

baskets fx
Published: 27 Jul 2016, 18:21
Συντάκτης:

Ένα σεβαστό ποσοστό ανθρώπων φοβάται τους κλόουν, σαν φοβία άλλωστε έχει και επίσημο όνομα: κωλοβαθριστοφοβία (κανονικός γλωσσοδέτης).  Όμως εάν παρακολουθήσετε τον Zακ Γαλιφιανάκη με στολή κλόουν πιθανολογούμε πως θα ξεπεράσετε την συγκεκριμένη φοβία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Chip Baskets αφού φοίτησε σε ένα γαλλικό κολέγιο για κλόουν επιστρέφει στη γενέτειρά του (Bakersfield) για να βρει δουλειά ως επαγγελματίας κλόουν αλλά στο τοπικό ροντέο δεν εκτιμάται τόσο το πηγαίο ‘ταλέντο’ του. Πέρα από τον Chip, o Ζach υποδύεται και τον δίδυμο αδελφό,  Dale (flashback Τσιπ και Ντέιλ τα σκιουράκια).

Ο ταλαντούχος κωμικός (Ηangover, Due Date) χαρίζει λιγότερες στιγμές γέλιου απ’ότι θα περίμενε κανείς, παρόλο που συνυπογραφεί το σενάριο μαζί με τον Louis C.K. και τον Jonathan Krisel (Portlandia) και με δυσκολία μπορεί να συγκριθεί με τον άλλο τηλεοπτικό κλόουν , τον Fizbo από τo ‘’Modern Family’’ που ενσαρκώνει ο συμπαθέστατος Eric Stonestreet.

Η σουρεαλιστική κωμωδία, που φιλοξενείται στο κανάλι FX , δεν είναι καθόλου εύπεπτη γιατί σε αρκετά σημεία καταντάει εκνευριστική και υπερβολικά κυνική. Υπερβολικά όμως. Δεν καταφέρνει να ακροβατήσει με επιτυχία ανάμεσα στην κωμωδία και στην τραγωδία αλλά έστω περιμέναμε να εκπληρώσει την ψυχαγωγική της υπόσχεση. Είναι εμφανές πως τα αστεία δεν έχουν ‘’χτενιστεί’’ καθόλου. Αν και ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν εμείς δεν θα της δώσουμε δεύτερη ευκαιρία.

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση:: 27 Jul 2016, 18:21
Ενημέρωση: 27 Jul 2016, 18:21
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο