Η Σάνσα Σταρκ στο σύμπαν των X-Men

Published: 23 Jan 2015, 14:22
Συντάκτης:

H Σάνσα Σταρκ στο σύμπαν των X-Men. Όπως ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Μπράιαν Σίνγκερ στο Twitter, οι τρεις νέες "μεταγραφές" μεταλλαγμένων για το "X-Men: Apocalypse" που αναμένεται τον Μάιο του 2016, είναι η Σόφι Τέρνερ στον ρόλο της Jane Grey, αλλά και ο Τάι Σέρινταν  (Joe, Mud) σαν Cyclops και η Αλεξάντρα Σιπ σαν νέα Storm. 

Θυμίζουμε ότι πριν μερικές εβδομάδες είχε ανακοινωθεί ο Όσκαρ Άιζακ (Ιnside Llewyn Davis, A most violent year) στον ρόλο του Apocalypse, ενώ συνεχίζουν οι Τζένιφερ Λόρενς, Μάικλ Φασμπέντερ, Χιού Τζάκμαν, Τζέιμς ΜάκΑαβοϊ, Νίκολας Χουλτ, Έβαν Πίτερς. 

 

In other news, η συμπρωταγωνίστρια των Τζέι Κέι Σίμονς και Μάιλς Τέλερ στο φοβερό "Whiplash" (και γνωστή επίσης από το τηλεοπτικό Glee), Mελίσα Μπενόιστ, θα υποδυθεί την Supergirl στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά που εμπνεύστηκε ο δημιουργός των "Arrow" & "Flash", Γκρεγκ Μπερλάντι. Ο τίτλος δεν είναι περιφραστικός, καθώς παίζει την ξάδερφη του Superman, Κάρα Ζορ Ελ, η οποία το έσκασε από τον Crypton και κατέληξε στην Γη, όπου αρχίζει και συνειδητοποιεί τις σούπερ δυνάμεις που διαθέτει. Περισσότερα προσεχώς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos