Σεξάκι Mystique-Magneto στο επόμενο X-Men

Δημοσίευση: 16 Νοε. 2014, 08:33

Tώρα που... ξεμπέρδεψε με τα Hunger Games Mockinjay 1 και 2 (η ίδια δήλωσε ότι τα έχει ήδη γυρίσει και τα 2), ήρθε η ώρα -μεταξύ άλλων- για την Τζένιφερ Λόρενς να γδυθεί ξανά και να βαφτεί μπλε για το επόμενο X-Men

Ο ρόλος της σαν Mystique αποκτά συνεχώς μεγαλύτερη σημαντικότητα στο franchise (όπως θα θυμάστε από το "Χ-Men: Days of Future Past" και ήρθε η ώρα να θεωρηθεί πρωταγωνίστρια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του The Hollywood Reporter, η ταινία X-Men: Apocalypse θα κινείται γύρω από την Mystique (Lawrence) και τον Magneto (Michael Fassbender), συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα και μία ερωτική ιστορία μεταξύ τους. Η σπίθα άναψε ανάμεσά τους στην πρώτη ταινία, ενώ η τελευταία παρουσίασε μία ιδιαίτερα οικεία συνομιλία μεταξύ τους σε έναν πολύ στενό τηλεφωνικό θάλαμο, άρα δεν θα εκπλαγούμε αν αυτοί οι δύο μεταλλαγμένοι πάνε την σχέση τους σε άλλο επίπεδο.

Bέβαια, μέχρι τα μέσα του 2016, προηγούνται το "Serena" της Σουζάνε Μπίερ πλάι στον Μπράντλεϊ Κούπερ και το "Joy" του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
12 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos