Ο Νόα Μπόμπακ υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με το Netflix

Published: 29 Jan 2021, 19:08
Συντάκτης:

Το Netflix εξακολουθεί να παρέχει δημιουργικές ελευθερίες στους σκηνοθέτες με τους οποίους συνεργάζεται και φυσικά να χρηματοδοτεί τα projects τους σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους.

<a href="/en/nea/ripley-ena-kerdismeno-stoihima/69757">"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα

Και αυτοί του το ανταποδίδουν.

Πριν μερικές εβδομάδες ήταν ο Ντέιβιντ Φίντσερ αυτός που υπέγραψε συμβόλαιο πολυετούς συνεργασίας με τον streaming κολοσσό, τώρα ήρθε η σειρά του Νόα Μπόμπακ.

Ο 51χρονος δημιουργός θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το Netflix γράφοντας και σκηνοθετώντας, μετά το «The Meyerowitz Stories» και το «Marriage Story».

Θα ακολουθήσει το «White Noise» με τους Άνταμ Ντράιβερ και Γκρέτα Γκέργουικ, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Ντον ΝτεΛίλο, αλλά θα υπάρξει και συνέχεια. Aυτή είναι πάντως η πρώτη φωτό από τα γυρίσματα: 

Ο Μπόμπακ επέκτεινε την συνεργασία του με το Netflx με πολυετές συμβόλαιο και δήλωσε περιχαρής: «Οταν ξεκίνησα την καριέρα μου στην κινηματογραφική βιομηχανία, πάντα ονειρευόμουν ότι θα βρω το σπίτι μου. Μού πήρε 25 χρόνια, αλλά άξιζε τον κόπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos