Ο Ντέιβιντ Φίντσερ για 4 χρόνια αποκλειστικά στο Netflix

Δημοσίευση: 12 Νοε. 2020, 02:50
Συντάκτης:

Ουσιαστικά (αλλά ανεπίσημα μέχρι τώρα), ο Ντέιβιντ Φίντσερ συνεργάζεται με το Netflix από το 2014 όταν και σκηνοθέτησε το Gone Girl για την 20th Century Fox.

<a href="/home-cinema-streaming/scoop/69787">Scoop</a>ΣΧΕΤΙΚΑScoop

Μάλιστα ξεκίνησε το 2013 με το τρομερά επιτυχημένο «House Of Cards» στο οποίο ήταν ο βασικός παραγωγός και σκηνοθέτης αρκετών επεισοδίων, για να συνεχίσει με το εξαιρετικό «Mindhunter» (που δυστυχώς πρόσφατα ο ίδιος είπε ότι δεν θα συνεχιστεί, αλλά πλέον ποτέ δεν ξέρεις…), ενώ ενδιάμεσα είδαμε την animated σειρά «Love, Death, and Robots» που δημιούργησε με τον Τιμ Μίλερ και στις 4 Δεκεμβρίου θα στριμάρει στο Netflix το ασπρόμαυρο Mank, το οποίο -δεν θέλουμε να ζηλέψετε, αλλά- είδαμε και έχουμε πάθει σοκ.

Η μεταξή τους συνεργασία λοιπόν έχει αποδειχθεί εμπνευσμένη και παραγωγική και οι δύο πλευρές αποφάσισαν και επίσημα να ανακοινώσουν την αποκλειστική συνεργασία τους και για τα επόμενα 4 χρόνια, συμπληρώνοντας συνολικά μια 11ετία συνεχούς δράσης.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο 58χρονος δημιουργός στο γαλλικό περιοδικό Premiere: «Ναι, έχω μια αποκλειστική συνεργασία με το Netflix για 4 χρόνια ακόμη. Είμαι εδώ για να τους παραδώσω περιεχόμενο (ότι και αν σημαίνει αυτό), να τους βοηθήσω να προσελκύσουν περισσότερους θεατές, μέσα από την μικρή σφαίρα επιρροής μου. «Συμφώνησα να συνεργαστώ αποκλειστικά μαζί τους γιατί μου αρέσει (και μου δίνουν την ευκαιρία) να δουλέψω όπως ζωγράφιζε ο Πικάσο: να δοκιμάζω συνεχώς διαφορετικά πράγματα, να σπάω καλούπια, να αλλάζω τον τρόπο λειτουργίας. Και μου φαίνεται και κάπως τρομακτικό πως μετά από 40 χρόνια που ασχολούμαι με αυτό το επάγγελμα έχω κάνει μόλις 10 ταινίες. Αυτό θα αλλάξει».

Πληροφορίες θέλουν την αμοιβή να αφορά 9ψήφιο νούμερο, αλλά αυτό λίγο μας ενδιαφέρει, δεν είμαστε λογιστές του Netflix.

Εμείς ανυπομονούμε πραγματικά για το αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
12 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos