Ο 90χρονος Κλιντ Ίστγουντ συνεχίζει

Published: 3 Oct 2020, 16:38
Συντάκτης:

Ο Κλίνταρος δεν το βάζει κάτω. Συνεχίζει να απολαμβάνει την ζωή και να δημιουργεί ή μάλλον να ζει μέσα από τις κινηματογραφικές του δημιουργίες.

<a href="/en/nea/ayti-tha-einai-i-teleytaia-tainia-stin-kariera-toy-klint-istgoynt/68011">Αυτή θα είναι η τελευταία ταινία στην καριέρα του Κλιντ Ίστγουντ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΑυτή θα είναι η τελευταία ταινία στην καριέρα του Κλιντ Ίστγουντ

Και όπως ανακοίνωσε η Warner, o 90χρονος (…) δημιουργός έχει έτοιμο το νέο του πρότζεκτ, με τίτλο «Cry Macho».

Η ταινία θα βασιστεί σε νουβέλα του 1975 από τον Ρίτσαρντ Νας, ο οποίος αναλαμβάνει και το σενάριο μαζί με τον Νικ Σενκ, συνεργάτη του Κλιντ Ίστγουντ στα «Gran Torino» και «Mule», με τον Κλιντ να είχε ακουστεί και παλαιότερα για να το τρέξει, αλλά όπως φαίνεται η ώρα είναι τώρα.

Το φιλμ θα αφηγηθεί την ιστορία ενός πρώην σταρ του ροντέο και νυν αποτυχημένου εκπαιδευτή αλόγων που σχεδιάζει να απαγάγει ένα μικρό παιδί από την αλκοολική μητέρα του στο Μεξικό και να το παραδώσει, έναντι αμοιβής, στον πατέρα του και πρώην αφεντικό του στο Τέξας. Η διαδρομή θα κρύβει πολλά απρόοπτα, ίσως και την προσωπική λύτρωση του πρωταγωνιστή που θα ερμηνεύσει ο ίδιος ο Ίστγουντ, ο οποίος φυσικά θα σκηνοθετήσει επίσης.

Και με την εργατικότητα και την συνέπεια που τον διακρίνει (covid επιτρέποντος), αναμένουμε το φιλμ σύντομα, όπως μας έχει συνηθίσει, κάτι που σημαίνει μέσα στο 2021.

Update: Η Warner ενημέρωσε πως η ταινία θα διανεμηθεί στις 22 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει με τα δεδομένα της εταιρείας για την φετινή χρονιά, πως εκτός από τις αίθουσες, θα στριμάρει ταυτόχρονα και στο HBO Max. Στο καστ επίσης οι Dwight Yoakam (Sling Blade, Goliath), Ana Reyes, Paul Lincoln Alayo (The mule), Fernanda Urrejola (Narcos Mexico) και Horacio Garcia Rojas.

Update: Το γλυκόπικρο επίσημο τρέιλερ είναι εδώ, με τον Κλιντ Ίστγουντ να συγκινεί. Η διανομή της ταινίας στις ελληνικές αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου. 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos