Η τελική σεζόν του "The Walking Dead" έχει σκληρό τρέιλερ

Published: 25 Jul 2021, 03:07
Συντάκτης:

Mπορεί το τελευταίο επεισόδιο της εξαιρετικής 10ης σεζόν στο "The walking dead" να έμοιαζε κάπως βιαστικό και αποκομμένο από τα υπόλοιπα, καθώς έπεσε "θύμα" της πανδημίας και ετοιμάστηκε/προβλήθηκε αρκετούς μήνες μετά, αυτό όμως δεν αλλάζει τις εξαιρετικές εντυπώσεις που δημιούργησε στους φανς ο 10ος (αλλά και ο 9ος) κύκλος, μιας σειράς που πέρασε αρκετές διακυμάνσεις, αλλά συνεχίζει να διατηρεί εντυπωσιακό fan base. 

<a href="/en/nea/o-rik-gkraims-epistrefei-sto-walking-dead-universe/69382">O «Ρικ Γκράιμς» επιστρέφει στο The Walking Dead Universe</a>ΣΧΕΤΙΚΑO «Ρικ Γκράιμς» επιστρέφει στο The Walking Dead Universe

Ακολούθησαν έξι αυτονομημένα επεισόδια που αφορούσαν σε προσωπικές ιστορίες κάποιων εκ των πρωταγωνιστών, τα οποία ήταν δυστυχώς μέτρια, αν εξαιρεθεί αυτό που αφορούσε τον Negan. 

Και τώρα, ήρθε η ώρα για την 11η και τελευταία σεζόν, από την οποία δεν θα ξεμπερδέψουμε και τόσο εύκολα, καθώς θα περιέχει 24 επεισόδια και θα προβληθεί σε τρεις (!) δόσεις, με τα πρώτα 8 να αναμένεται να ξεκινήσουν να προβάλλονται στις 22 Αυγούστου και τα υπόλοιπα καλό... 2022. 

Στα πλαίσια του φεστιβάλ Comic-Con δόθηκε στην δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ, το οποίο περιέχει πολλές πληροφορίες, νέους εχθρούς αλλά φίλους, ενισχυμένο (ευτυχώς) τον παράγοντα ζόμπι, σκληρές σκηνές, αποφασιστικό μοντάζ. Με λίγα λόγια, όσοι και όσες έχουμε "φάει τον γάιδαρο", εννοείται ότι θα δούμε και την τελευταία σεζόν, έτσι κι αλλιώς η σειρά έχει βελτιωθεί αρκετά έως πολύ στους πρόσφατους κύκλους. 

Όπως έχει ανακοινωθεί, θα ακολουθήσουν spin-offs, αλλά και τριλογία κινηματογραφικών ταινιών, Εκεί, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα είμαστε απικο. Θα δείξει. 

Ας τελειώσουμε πετυχημένα την σειρά και καλό θα είναι να μην μεγαλοπιανόμαστε. Πόσο ακόμα θα το ξεζουμίσουν αυτό το franchise;

Το πρώτο μέρος του 11ου και τελευταίου κύκλου, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Αυγούστου στις 22.40 αποκλειστικά στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 22.40. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision

Update: AMC και Fox δεν σταματούν να τροφοδοτούν με νέο υλικό:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos