Daft Punk και Ντάριο Αρτζέντο συνεργάζονται!

Published: 28 Apr 2020, 04:34
Συντάκτης:

Μια εντελώς αναπάντεχη συνεργασία ανακοίνωσε ο Ντάριο Αρτζέντο για την επόμενη ταινία του "Occhiali Neri" (Μαύρα Γυαλιά). 

<a href="/en/nea/ena-ntokimanter-gia-toys-daft-punk-sto-ertflix/64080">Ένα ντοκιμαντέρ για τους Daft Punk στο Ertflix</a>ΣΧΕΤΙΚΑΈνα ντοκιμαντέρ για τους Daft Punk στο Ertflix

Το σάουντρακ της νέας ταινίας του μάστορα του giallo τρόμου, θα υπογράψουν οι Daft Punk. Και μάλιστα, όπως δήλωσ ο ίδιος ο 79χρονος δημιουργός "Αυτοί με προσέγγισαν. Είναι συνεπείς φαν των ταινιών μου και μόλις έμαθαν ότι ετοιμα΄ζω νέο φιλμ, επκοινώνησαν μαζί μου και ζήτησαν να το ντύσουν με τις μουσικές τους. Αναμένω τα πρώτα κομμάτια τους και όταν λήξει ο εφιάλτης του κορονοϊού, θα συναντηθούμε στην Ρώμη για τις λεπτομέρειες".

Ο Ντάριο Αρτζέτο έχει συνεργαστεί με εντελώς διαφορετικά ονόματα και είδη μουσικής μέχρι τώρα στην φιλμογραφία του: από τον Ένιο Μορικόνε και τον Φίλιπ Γκλας, μέχρι τον μπασίστα των Rolling Stones Μπιλ Ουάιμαν και φυσικά τους Goblin. 

Έχει και πολύ καιρό βέβαια να κάνει ένα πραγματικά καλό φιλμ, το "Opera" του 1987 ήταν δυνατό και το "Sleepless" του 2001 με τον Μαξ Βον Σίντοβ συμπαθές, ενώ το τελευταίο του φιλμ ήταν το κακό "Dracula" το 2012 με την κόρη του Άζια και τον Τόμας Κρέτσμαν. Ελάχιστα έγιναν γνωστά για την ταινία που "θα εξιστορεί τις περιπέτειες μια Κινέζας μητέρας με το παιδί της στη νυχτερινή Ρώμη".

Οι Daft Punk έχουν γράψει μουσική για ταινία άλλη μια φορά, το 2010 για το "Tron: Legacy", ενώ έχουν να βγάλουν δίσκο από το 2013 και το φανταστικό "Random Access Memories", ένα από τα χορευτικά άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις την δεκαετία που μας πέρασε και τα τρομερά hits "Get Lucky" & "Lose yourself to dance".

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η συνύπαρξη. 

Kαι όλα αυτά ενώ ο Ντάριο Αρτζέντο ετοιμάζει και τηλεοπτική σειρά.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos