Aπρίλιος 2021: Τι να δείτε στο Netflix

Published: 27 Mar 2021, 04:04
Συντάκτης:

Το Netflix ανακοίνωσε το πρόγραμμα που θα στριμάρει τον Aπρίλιο και αυτή την φορά η ποσότητα περισσεύει σχετικά με την ποιότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές που αξίζουν το binge-watching σας.

<a href="/en/nea/fallout-season-1-oi-fan-tha-apotheosoyn/69796">"Fallout" season 1: Οι φαν θα το αποθεώσουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Fallout" season 1: Οι φαν θα το αποθεώσουν

Ξεχωρίζουν το νέο αναμενόμενο fantasy hit του streaming κολοσσού, "Shadow and bone", η βασισμένη σε αληθινή ιστορία μίνι-σειρά "The serpent", το sci-fi με την έξυπνη ιδέα "Stowaway", με Τόνι Κολέτ και Άννα Κέντρικ και την κωμωδία με τις εναλλακτικές σούπερ ηρωίδες Μελίσα ΜακΚάρθι και Οκτάβια Σπένσερ.

Αναλυτικά οι επιλογές μας με ημερολογιακή σειρά προβολης:

Tηλεοπτικές σειρές

The Serpent / To Ερπετό (Αγγλία, 2/4)

Το ’70, ο αδίστακτος δολοφόνος Σαρλ Σομπράζ βάζει στο στόχαστρό του ταξιδιώτες εναλλακτικού τουρισμού στη Νότια Ασία. Βασισμένο σε σοκαριστικά αληθινά γεγονότα. Με τον Ταχάρ Ραχίμ.

Snabba Cash: Εύκολο Χρήμα (Σουηδία, 7/4)

Η Λέγια, μια μόνη μητέρα που προσπαθεί να πετύχει στον χώρο των startup επιχειρήσεων, πάση θυσία. Οι πορείες ενός γοητευτικού μαφιόζου και ενός προβληματικού εφήβου θα συγκρουστούν με την δική της σε ένα απεγνωσμένο και σκοτεινό κυνήγι πλούτου.

Dad Stop Embarrassing Me! / Μπαμπά, με Ντροπιάζεις! (ΗΠΑ, 14/4)

Ο Μπράιαν Ντίξον (Τζέιμι Φοξ ), επιτυχημένος επιχειρηματίας και εργένης, μόλις απέκτησε την επιμέλεια της έφηβης κόρης του. Αποφασισμένος να γίνει ο καλύτερος πατέρας, ο Μπράιαν θα χρειαστεί πολλή βοήθεια από τον δικό του πατέρα και την αδερφή του.

Shadow and Bone / Σκιές και Οστά (ΗΠΑ, 23/4)

Η σειρά μας οδηγεί σε έναν κόσμο που μαστίζεται από πολέμους, όπου η ταπεινή και ορφανή πολεμίστρια Αλίνα Στάρκοφ μόλις εξαπέλυσε μια απερίγραπτη δύναμη που ίσως είναι το κλειδί για την απελευθέρωση της χώρας. Με την τερατώδη απειλή της Σκοτεινής Πτυχής να καραδοκεί, η Αλίνα αφήνει πίσω όλα όσα γνώριζε για να εκπαιδευτεί ως μέλος μιας μαγικής ελίτ πολεμιστών που είναι γνωστοί ως “Οι Γκρίσα”. Καθώς παλεύει να δαμάσει τη δύναμή της, ανακαλύπτει ότι εχθροί και σύμμαχοι μπορεί να είναι ένα και το αυτό, και ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται σε αυτόν τον κόσμο. Το νέο fantasy hit του Netflix.

Sexify (Πολωνία, 28/4)

Μια νέα γυναίκα και οι φίλες της ανακαλύπτουν τις σεξουαλικές σχέσεις και τον εαυτό τους μέσα από την προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μια εφαρμογή για σεξ.

Ταινίες Μυθοπλασίας

Concrete Cowboy / Ο Καουμπόι της Ασφάλτου (ΗΠΑ, Αγγλία, 2/4)

Ενώ περνάει το καλοκαίρι στη Βόρεια Φιλαδέλφεια, ένας προβληματικός έφηβος εγκλωβίζεται ανάμεσα στην παρανομία και τη ζωντανή υποκουλτούρα του αποξενωμένου πατέρα του ως αστικού καουμπόι. Με τον Ίντρις Έλμπα.

Madame Claude / Μαντάμ Κλοντ (Γαλλία, 2/4)

Στο Παρίσι της δεκαετίας του ’60, η επιρροή της μαντάμ Κλοντ ξεπερνά τα όρια της βιομηχανίας του σεξ, μέχρι που μια ευκατάστατη νεαρή γυναίκα απειλεί να αλλάξει τα πάντα. Με την Κάρολ Ροσέ και τον Ροσντί Ζεμ.

Thunder Force (ΗΠΑ, 9/4)

Σε έναν κόσμο όπου οι κακοποιοί είναι κάτι το συνηθισμένο, δύο παιδικές φίλες ξανασυναντιούνται μετά από χρόνια, όταν η μία αναπτύσσει μια αγωγή με την οποία αποκτούν δυνάμεις για να προστατέψουν την πόλη τους. Μελίσα ΜακΚάρθι και Οκτάβια Σπένσερ.

Love and Monsters / Έρωτας και Τέρατα (Καναδάς, ΗΠΑ, 14/4)

Επτά χρόνια αφότου επέζησε από μια Αποκάλυψη τεράτων, ο δύσμοιρος Τζόελ αφήνει πίσω το άνετο υπόγειο καταφύγιό του σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης με την πρώην του. Με Ντίλαν Ο’Μπράιεν και Τζέσικα Χέντγουικ.

Stowaway / Λαθρεπιβάτης (ΗΠΑ, 22/4)

Ένα τριμελές πλήρωμα σε αποστολή στον Άρη έρχεται αντιμέτωπο με μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση, όταν ένας απροσδόκητος επιβάτης θέτει σε κίνδυνο τη ζωή όλων. Με Άννα Κέντρικ και Τόνι Κολέτ.

Things Heard & Seen / Όσα Ψιθυρίζει το Σκοτάδι (ΗΠΑ, 29/4)

Ένα ζευγάρι από το Μανχάταν μετακομίζει σε ένα ιστορικό χωριό στο Χάντσον Βάλεϊ και ανακαλύπτει ότι ο γάμος του κρύβει μια μοχθηρή, σκοτεινή δύναμη που πάει κόντρα στην ιστορία του νέου του σπιτιού. Με Αμάντα Σέιφριντ, Ναταλία Ντάιερ, Τζέιμς Νόρτον
 

Ντοκιμαντέρ

Worn Stories: Το Ρούχο Είχε τη Δική του Ιστορία (1/4)

Αστεία, τρυφερή και συγκινητική σειρά ντοκιμαντέρ, στην οποία πραγματικοί άνθρωποι αποκαλύπτουν συναρπαστικές και αλλόκοτες ιστορίες για τα πιο σημαντικά ρούχα τους. Οι συγκινητικές αυτές ιστορίες ζωντανεύουν με τη βοήθεια κινουμένων σχεδίων και αρχειακού υλικού.

Ronaldo (1/4)

Ένα πορτρέτο του διάσημου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο σκιαγραφεί την καριέρα και την προσωπικη ζωή του, αποκαλύπτοντας το πώς διαχειρίζεται τη δόξα.

Why Did you Kill me? / Γιατί με σκότωσες (14/4)

Τα όρια ανάμεσα στη δικαιοσύνη και την εκδίκηση θολώνουν όταν μια οικογένεια χρησιμοποιεί τα social media για να βρει αυτούς που σκότωσαν την 24χρονη Κρίσταλ Θίομπολντ. Θυμηθείτε ή μάλλον δείτε πρώτα και την ταινία «Searching» με το ίδιο θέμα.

Μέσα στον Απρίλιο, το Netflix θα στριμάρει στην ελληνική εκδοχή και σπουδαία φιλμ του παρελθόντος: In the name of the father και Carlito’s way την Πρωταπριλιά, Goodfellas στις 8/4  και The big Lebowski στις 11/4. Enjoy!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos