Με τα bloopers του "After Life" ξεκαρδίζεσαι

Published: 9 May 2020, 21:17

Όταν ρουφάς την 2η σεζόν του "After Life" μέσα σε μία μέρα (αλλά και την πρώτη) και τελειώνει, θέλεις κι άλλο, μένεις ανικανοποίητος, σου λείπει ρε παιδί μου.

<a href="/en/nea/waiter-i-proti-elliniki-tainia-sto-netflix/66651">«The Waiter»: Η πρώτη ελληνική ταινία στο Netflix</a>ΣΧΕΤΙΚΑ«The Waiter»: Η πρώτη ελληνική ταινία στο Netflix

Αυτό το πικρόχολο χιούμορ, ο ορισμός της τραγικομεντί, με τις σήμα-κατατεθέν μανιέρες/ατάκες/ύφος του, έχει ζουμί και ουσία, αλλά και αναπάντεχες συναισθηματικές εκρήξεις από τον είρωνα Ρίκι Τζερβέις κωμικό (η ερμηνεία του παραμένει καταπληκτική). Οι οποίες στην 2η σεζόν είναι πιο πολλές, πιο έντονες και ακόμα πιο συγκινητικές.

Και μαθαίνεις ότι (προφανώς) ανανεώθηκε για 3η σεζόν ("πρώτη φορά που θα κάνω 3η σεζόν σε σειρά", σχολίασε ο ίδιος) . Και μέχρι τότε; Ο ίδιος ο Ρίκι Τζερβέις ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube ένα βίντεο με όλα τα bloopers από τα γυρίσματα του 2ου κύκλου. Και μέσα σε λιγότερο από 24ωρο άγγιξε το μισό εκατομμύριο views. Θα το δεις και θα καταλάβεις γιατί: 

Εδώ η γνώμη του MOVE IT για την 2η σεζόν "After Life". 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!