Αυτή είναι η κιτσάτη σοβιετική εκδοχή του Lord Of The Rings

Published: 6 Apr 2021, 12:55

Nα διαβάζεις τον Guardian πρωί πρωί και να βλέπεις αυτό και να σκέφτεσαι "δεν μπορεί, τρολάρουν". Kαι όμως, όχι, έχει συμβεί. 

<a href="/en/nea/ti-ora-kai-mera-tha-provalletai-i-seira-toy-arhonta-ton-dahtylidion-stin-ellada/66898">Τι ώρα και μέρα θα προβάλλεται η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στην Ελλάδα</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤι ώρα και μέρα θα προβάλλεται η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στην Ελλάδα

Αναφερόμαστε στην προ 30ετίας τηλεοπτική μεταφορά του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών», η οποία έκανε πρεμιέρα το 1991 στην Ρωσία, με τίτλο «Khraniteli», πριν εξαφανιστεί για 30 ολόκληρα χρόνια. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, κάποιος βρήκε την χαμένη ταινία και την ανέβασε στο YouTube για να "δοξαστεί" όπως της αξίζει. 

Μια low budget δημιουργία καρακιτσαριού που φυσικά καμία σύγκριση δεν μπορεί να γίνει με τις ταινίες του Πίτερ Τζάκσον. 

Το άρθρο μάλιστα μας ενημερώνει το κανάλι μετέφερε και το "Hobbit" στην μικρή οθόνη, το 1985 με τον τίτλο «The Fantastic Journey of Mister Bilbo Baggins», με χορευτές μπαλέτου και έναν άντρα με μουστάκι στον ρόλο του Τόλκιν, ο οποίος αφηγούνταν την ιστορία. Αυτό δεν υπάρχει κάπου;

Στην άλλη όψη του νομίσματος, θυμίζουμε ότι το Amazon Prime ετοιμάζει την τηλεοπτική διασκευή στον "Άρχοντα Των Δακτυλιδιών", σειρά που θα αποτελέσει την πιο ακριβή της επένδυση.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos