"Star Trek Beyond": Αction trailers!

Published: 14 Dec 2015, 22:47

Πολύ ευχαριστημένους μας άφησε το πρώτο τρέιλερ για το "Star Trek Beyond", το οποίο όπως σας έχουμε ενημερώσει έναν χρόνο πριν, δεν θα σκηνοθετήσει ο Τζέι Τζέι Έιμπρααμς (αυτό έλειπε, που να προλάβει με το saga των Star Wars, αλλά ο Τζάστιν Λιν των Fast & Furious.

Μια χαρά επιλογή δηλαδή, όπως δείχνει και το σπιντάτο και αρκετά αστείο πρώτο clip, με το "Sabotage" των Beastie Boys (τιμή και δόξα!) να κυριαρχεί σε όλο το clip.

Επίσης, τον Άιντρις Έλμπα σαν κακό με κακή λατέξ μάσκα και την Σοφία Μπουτέλα (δεν υπάρχει περίπτωση να μην θυμάστε την Gazelle από το "Kingsman" που πετσόκοβε κόσμο με λεπίδες στα νύχια των ποδιών της...) με έξαλλη ξανθιά πλατινέ περούκα και αντίστοιχο extreme βάψιμο, να προστίθενται σε όλους τους πρωταγωνιστές του προηγούμενου φιλμ.

Με άφησε με την εντύπωση σαν το Star Wars να αποτελεί τον James Bond των sci-fi περιπετειών και το Star Trek τον αντίστοιχο Jason Bourne...

Update 21/5/16: Το δεύτερο τρέιλερ είναι online. Μπορεί να μην είναι τόσο σπιντάτο όσο το πρώτο με το "Sabotage", αλλά προσφέρει περισσότερες πληροφορίες, εστιάζει στον Captain Kirk και πως θα σώσει την ομάδα που έχουν αιχμάλωτη σε κάποιον άλλον πλανήτη κάτι τύποι με μάσκε (ο Ίντρις Έλμπα χάνει με την μάσκα και δείχνει κάπως καρρικατούρα) και βέβαια δεν υπολείπεται καθόλου σε δράση! 

Update 27/6/16: Τρίτο και τελευταίο τρέιλερ πριν την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου και παρά το γεγονός ότι είναι και αυτό action packed, από Beastie Boys στο πρώτο σε Rihanna τώρα, πρόοδο στην μουσική υπόκρουση δεν την ονομάζεις. Αλλά, μικρό το κακό, αρκεί όλα τα υπόλοιπα να εμφανιστούν όπως πρέπει...

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos