Ο Τζάστιν Λιν στο τιμόνι του Star Trek 3. Και στο... πέτο.

Δημοσίευση: 23 Δεκ. 2014, 03:55
Συντάκτης:

Οι trekkies έχουν έναν καλό λόγο για να αναμένουν με μεγαλύτερη ανυπομονησία το τρίτο Star Trek που προς το παρόν είχε μείνει "ακέφαλο" μετά την αποχώρηση του Τζέι Τζέι Έιμπρααμς από την θέση του σκηνοθέτη (και την συμφωνία του με το franchise του Star Wars...).

Ο Τζάστιν Λιν, θα τον διαδεχθεί και ένας διπλός στεναγμός ανακούφισης ακούστηκε.

Πρώτον, πρόκειται για έναν σκηνοθέτη που παίζει την περιπέτεια στα δάχτυλα και υπόσχεται ακατάπαυστη δράση και αδρεναλινάτη φαντασμαγορία, κάτι που έχει αποδείξει και με το παραπάνω με τα Fast & Furious 3, 4, 5 & 6, έχει σκηνοθετήσει και επεισόδια από τα "Community", "True detective" (άρα το έχει και με την σκιαγράφηση χαρακτήρων), ενώ έχει επιλεχθεί για αναβιώσει (ξανά) τον μύθο του Λυκάνθρωπου στο σινεμά.

Δεύτερος λόγος περί ανακούφισης, ότι αποφύγαμε τον Ρομπέρτο Όρτσι που φάνταζε σαν φαβορί. Καλός και άγιος ο σεναριογράφος και παραγωγός των δύο προηγούμενων (στον ίδιο ρόλο θα παραμείνει και στο τρίτο) και των Fringe, Alias, Cowboys and aliens, Mission impossible, αλλά χωρίς την παραμικρή εμπειρία για να "τρέξει" από την καρέκλα του σκηνοθέτη ένα τέτοιο πρότζεκτ. Aναμένουμε εξελίξεις αναφορικά με το πρωταγωνιστικό team.

Update 1/7/15: Ο Τζάστιν Λιν πόσταρε στο Twitter την πρώτη φωτό από μέρος στολής από αυτές που θα φορεθούν στο Star Trek Beyond, με το σήμα ελαφρώς "πειραγμένο". Kαι με νέα εξέλιξη, την πολύ ισχυρή πιθανότητα του Άντρις Έλμπα να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για τον ρόλο του κακού....

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos