"The Flash": Πρώτο τρέιλερ με Batman Μάικλ Κίτον

Published: 17 Oct 2021, 12:49

Μετά την κυκλοφορία του «It: Chapter 2», ο Άντι Μουσκιέτι θα συνεχίσει μια άτυπη μόντα που πάει να στήσει η DC, συνεργαζόμενη με σκηνοθέτες ταινιών τρόμου, οι οποίοι αναλαμβάνουν κινηματογραφικά της πρότζεκτ.

<a href="/en/multimedia-trailer/hes-back-treiler-gia-beetlejuice-beetlejuice/69632">He's back! Τρέιλερ για το "Beetlejuice, Beetlejuice!"</a>ΣΧΕΤΙΚΑHe's back! Τρέιλερ για το "Beetlejuice, Beetlejuice!"

Έτσι, μετά τον Τζέιμς Ουάν και το «Aquaman», ο Αργεντίνος δημιουργός θα μεταφέρει στο μεγάλο πανί τις περιπέτειες του «Flashman», με τον Έζρα Μίλερ στον ομώνυμο ρόλο και την Κριστίνα Χόντσον (υπεύθυνη για το «Birds of Prey») στο σενάριο και ενώ η παραγωγή είχε αρχικά απορρίψει το σενάριο που είχε γράψει ο ίδιος ο Έζρα Μίλερ!

Στο πρώτο τρέιλερ παίζει αρκετό μυστήριο, με τον Μίλερ σε κάτι σαν διπλό ρόλο και φυσικά την επιστροφή του Μάικλ Κίτον στον ρόλο του Batman έπειτα από χεδόν μια 30ετία (έστω και αν στο τίζερ βλέπουμε μόνο την πλάτη του), γεγονός που μας αναγκάζει να σηκωθούμε όρθιοι και να χειροκροτήσουμε. Θα εμφανιστεί και ο Μπεν Άφλεκ σαν Batman, αλλά who gives a f@ck?

Στις αίθουσες 4 Νοεμβρίου 2022.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos