"Ασυγχώρητη" η Σάντρα Μπούλοκ

Published: 27 Oct 2021, 16:49

Τρία χρόνια πέρασαν από το «Bird Box», την δημοφιλή εμπορική επιτυχία του Netflix και η Σάντρα Μπούλοκ πρωταγωνιστεί σε ταινία, ξανά για λογαριασμό του streaming κολοσσού, αυτή την φορά με ένα μάλλον δακρύβρεχτο δράμα.

<a href="/en/nea/one-day-mono-i-agapi-tha-mas-sosei/69671">"One day": Mόνο η αγάπη θα μας σώσει</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"One day": Mόνο η αγάπη θα μας σώσει

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας The Unforgivable, η οποία βασίζεται στην ομώνυμη βρετανική τηλεοπτική σειρά του 2009 από την Σάλι Γουέινράιτ.

Η 57χρονη Μπούλοκ υποδύεται την Ρουθ Σλέιτερ, μια γυναίκα που βρισκόταν στη φυλακή για ένα βίαιο έγκλημα με θυμα έναν αστυνομικό. Όταν αποφυλακίζεται και προσπαθεί να επανενταχθεί στην κοινωνία αντιμετωπίζει την εχθρότητα αρκετών. Την ίδια στιγμή, εκείνη προσπαθεί να βρει τη μικρότερη αδερφή της με την οποία έχει χάσει κάθε επαφή.

«O χαρακτήρας μου είναι κάποιος που αποφυλακίζεται μετά από 20 χρόνια για ένα αρκετά αποτρόπαιο έγκλημα», περιγράφει η Μπούλοκ στο EW. «Εκεί έξω υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι των οποίων η ζωή έχει επηρεαστεί από το αυτό το έγκλημα που διέπραξε η Ρουθ. Υπάρχει πολύ μίσος, θυμός, πικρία και θλίψη για την αποφυλάκισή της. Εκείνη θέλει να βρει το μοναδικό άτομο που είχε ως οικογένεια, όταν μπήκε φυλακή. Παράλληλα αναρωτιέται: «Αυτό το άτομο τραυματίστηκε από τις πράξεις σου, άφησε το να φύγει! Σταμάτα να πληγώνεις ξανά και ξανά αυτούς τους ανθρώπους…».

Ο μόνος λόγος που μας κάνει να ελπίζουμε να απογύγουμε τον ψυχαναγκασμό ενός ακόμη δακρύβρεχτου μελό, είναι η παρουσία της Γερμανίδας Νόρα Φίνγκσεϊντ στην σκηνοθεσία, υπεύθυνης για το προ διετίας «System Crasher».

Στο καστ επίσης οι Βαϊόλα Ντέιβιε, Βίνσεντ Ντ’Ονόφριο, Τζον Μπέρντχολ, Έιλινγκ Φραντσιόζι (Τhe nightingale), Ρομπ Μόργκαν.

Το The Unforgivable θα κάνει πρεμιέρα σtις αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου, ενώ στο Netflix θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου.

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos