Σεπτέμβριος 19: Οι σειρές που πρέπει να τσεκάρετε

Published: 9 Sep 2019, 12:46
Συντάκτης:

Mε την επικείμενη δυναμική είσοδο στο παιχνίδι της Disney και της Apple, αλλά και φυσικά τον κολοσσό Netflix και τα ΗΒΟ, Amazon, Hulu, Fox, FX, SyFy, Showtime, AMC και πολλά άλλα τηλεοπτικά δίκτυα, η παραγωγή νέων (και η συνέχεια πολλών ακόμη) σειρών συνεχίζεται με ασταμάτητη συχνότητα και ο αριθμός των τηλεοπτικών μεγαλώνει με απρόβλεπτους ρυθμούς.

Ξεχωρίσαμε κάποιες από αυτές (για να μην χαθεί η μπάλα με όλο αυτό το τσουνάμι...) που θα δούμε οπωσδήποτε για τον μήνα Σεπτέμβριο και σας τις προτείνουμε με χρονική σειρά:

Καταρχήν ξεκίνησε μόλις στο Netflix το "Spy" (που δείχνει καλοδουλεμένο στα πρώτα επεισόδια) με τον Σάσα Μπάρον Κοέν αγνώριστο και σοβαρό (...) στον ρόλο ενός Ισραηλινού κατασκόπου στην Συρία, πρόκειται για αληθινή ιστορία και μάλιστα ο Βρετανός κωμικός έχει μακρινή συγγένεια με το πρόσωπο το οποίο υποδύεται. Επίσης στο Netflix ανέβηκε η 2η σεζόν του ισπανικού νεανικού δράματος "Elite", μια αγορά (και παραγωγή) που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής με το "La casa de papel".

Απόψε 9 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα στο ΗΒΟ η 3η σεζόν του "Deuce" με Τζέιμς Φράνκο και Μάγκι Τζίλενχαλ και την δεκαετία του 1970 στην Νέα Υόρκη και  την βιομηχανία του πορνό, ενώ στις 20 Σεπτεμβρίου θα στριμάρει στο Netflix το "Criminal" που διαδραματίζεται σε μια αίθουσα ανάκρισης σε τέσσερις διαφορετικές χώρες: Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Γαλλία, ενώ παράλληλα διηγείται 12 ιστορίες εγκλημάτων, οι οποίες δεν είναι όπως μοιάζουν αρχικά.

Επίσης στις 20 Σεπτεμβρίου θα στριμάρει στο Netflix η 2η σεζόν του "Disenchantment" από τους δημιουργούς των Simpsons, ενώ στις 25 Σεπτεμβρίου θα ανέβει επίης στο Νetflix η 4η σεζόν του δημοφιλούς ισπανικού δράματος φυλακών "Vis a Vis".

Στις 26 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα στο NBC η αμερικανική ντραμεντί "Sunnyside", ενώ στις 27 Σεπτεμβρίου ανεβαίνει στο Netflix το "The politician" του πολυσχιδούς Ράιαν Μέρφι των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών, με το σούπερ καστ.

Τέλος, συνεχίζονται από τον Αύγουστο η 2η σεζόν του εξαιρετικού "Succession" στο ΗΒΟ με τον Μπράιαν Κοξ, η εντελώς διαφορετικού ύφους 2η σεζόν του "The terror" στο AMC, αλλά και η 5η και τελευταία σεζόν του "The affair" στο Showtime. 

Καλό binge-watching!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos