Καλοκαιρινός Τρόμος: Έρχεται η 2η σεζόν «The Terror»!

Καλοκαιρινός Τρόμος: Έρχεται η 2η σεζόν «The Terror»!
Δημοσίευση: 20 Απριλίου 2019, 15:03
Συντάκτης:

H πρώτη σεζόν της σειρά ανθολογίας του AMC «The Terror» ήταν η καλύτερη σειρά τρόμου του 2018 για το MOVE IT, συνεπώς είναι λογικό να ανυπομονούμε να πάρουμε τη δεύτερη δόση επιβλητικής ανατριχίλας. Η δεύτερη σεζόν, με τον επίσημο τίτλο «The Terror: Infamy», θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Αυγούστου 2019 και οι πρώτες φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑΗ σειρά που θέλει να αντικαταστήσει το The Terror στις καρδιές μας

Η πρώτη σειρά, βασισμένη στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα τρόμου του Νταν Σίμονς, αφορούσε μια αποστολή στην Αρκτική, η οποία πήγε από το κακό στο χειρότερο. Η δεύτερη σεζόν θα ασχοληθεί με μια εντελώς διαφορετική ιστορία, η οποία διαδραματίζεται σε μία κοινότητα Αμερικανών πολιτών Ιαπωνικής καταγωγής κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τα μέλη της οποίας βρίσκονται σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Σαν Φρανσίσκο και τα στοιχειώνει μια σειρά περίεργων θανάτων. Ένας νεαρός άντρας ανάμεσά τους θα αναλάβει να διαλευκάνει ποια είναι η μοχθηρή οντότητα που κρύβεται πίσω από τα ανεξήγητα περιστατικά.

Το καστ απαρτίζεται κυρίως από Ιάπωνες ηθοποιούς και ανάμεσά τους συναντάμε τον Τζορτζ Τακέι, πασίγνωστο από τον ρόλο του στο «Star Trek». Θα σκηνοθετήσει ο Τζόζεφ Κουμπότα Βλάντικα, με εμπειρία στα «Narcos», «Outcast» και «Fear the Walking Dead»

Δείτε τις φωτογραφίες και ετοιμαστείτε να βάλετε τον τρόμο στο πρόγραμμα του φετινού καλοκαιριού!

Update 21/6/19: Πολύ καλό τρέιλερ, η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται 12 Αυγούστου.

Update 3/8/19: Ατμοσφαρικό και το δεύτερο τρέιλερ, με αρκετά νέα πλάνα. 

 

Δημοσίευση: 20 Απριλίου 2019, 15:03
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463