Η 3η σεζόν του "The deuce" ιντριγκάρει περισσότερο από ποτέ

Δημοσίευση: 13 Aug 2019, 11:10
Συντάκτης:

Η σειρά «The Deuce» του ΗΒΟ καταδύθηκε στην δεκαετία του 1970 στην Νέα Υόρκη και  την βιομηχανία του πορνό αναδεικνύοντας όλες τις πτυχές μιας αρκετά μακρινής πλέον εποχής. Στο τέλος της δεύτερης σεζόν ο Gene Goldman (Luke Kirby) ανακοίνωσε το πρότζεκτ ενδυνάμωσης του Midtown του Μανχάταν το οποίο δεν σήμανε το τέλος της ιστορίας που επιστρέφει για την τρίτη και τελευταία σεζόν της. Τα δίδυμα αδέρφια Vincent και Frankie που υποδύεται ο James Franco, η Candy της Maggie Gyllenhaal και όλοι οι υπόλοιποι ήρωες επιστρέφουν και περιμένουμε να δούμε πώς θα έχει εξελιχθεί η ζωή τους την επόμενη δεκαετία. Από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε παίρνουμε μόνο μια μικρή αλλά πικάντικη γεύση από το τι θα επακολουθήσει.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της σειράς «Η τρίτη και τελευταία σεζόν του The Deuce περιγράφει τις τελευταίες μέρες της Times Square πριν πάψει να είναι η καρδιά του αμερικανικού εμπορίου σεξ. Η σεζόν ξεκινάει με την Πρωτοχρονιά του 1985 με τα πάρτι των 70s να τελειώνουν. Η 42η οδός έχει μετατραπεί σε μια κυψέλη ανεξέλεγκτης βίας, εγκληματικότητας και βιντεοκλαμπ, κάνοντας την αστική ανανέωση να μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ. Όπως το VHS ξεπερνάει το φιλμ ως μέσο παραγωγής και διανομής για την βιομηχανία του πορνό, το δέλεαρ της ηλιοφάνειας της Καλιφόρνιας σε συνδυασμό με την καταστροφική επίδραση της επιδημίας του AIDS θα σημάνουν το τέλος μιας εποχής. Ακολουθώντας τις ζωές των ιερόδουλων, των αστυνομικών, των ηθοποιών και παραγωγών ταινιών πορνό, η τρίτη σεζόν δείχνει το αύριο με ένα δραματικό συμπέρασμα».

Η τρίτη σεζόν με παραγωγούς τους David Simon, George Pelecanos, Nina K. Noble και τον Franco και με συμπρωταγωνιστές τους Emily Meade, Chris Bauer, Margarita Levieva, Natalie Paul, Michael Rispoli, Daniel Sauli και άλλους, θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου στο ΗΒΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos