"The spy": Ο Σάσα Μπάρον Κοέν σοβαρεύει

Δημοσίευση: 18 Aug 2019, 12:54
Συντάκτης:

Σχεδόν δεν αναγνωρίσαμε τον Σάσα Μπάρον Κόεν στα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν από το Netflix αναφορικά με την καινούργια σειρά σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γκίντεον Ραφ (“Homeland”) με τίτλο “The Spy” που πραγματεύεται την αληθινή ιστορία του Ισραηλινού κατασκόπου Ίλαι Κόεν που έδρασε στην Συρία την δεκαετία του 1960.

<a href="/multimedia-video-clip/erhetai-seira-borat-me-polles-kommenes-skines/64354">Έρχεται σειρά "Borat" με πολλές κομμένες σκηνές</a>ΣΧΕΤΙΚΑΈρχεται σειρά "Borat" με πολλές κομμένες σκηνές

Από τις πρώτες εικόνες φαίνεται ότι ο πρωταγωνιστής, ο οποίος μάλιστα έχει και μακρινή συγγένεια με την θρυλική προσωπικότητα που υποδύεται από την μεριά του πατέρα του, αφήνει προσωρινά τους κωμικούς ρόλους στους οποίους επιδίδεται συχνά και με αμφιλεγόμενη επιτυχία και καταπιάνεται με μία πιο απαιτητική δουλειά, σαφώς διαφορετική από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Βέβαια, αυτή την δεν είναι η πρώτη φορά που ο 47χρονος ηθοποιός θα συμμετάσχει σε δραματικό περιεχόμενο αφού έχει ήδη εμφανιστεί στο “Les Miserables” του Τομ Χούπερ και στο “Alice Through the Looking Glass” του Τζέιμς Μπόμπιν, αν και σε μικρότερους ρόλους. Τελευταία, το όνομά του συζητήθηκε και για το “Bohemian Rhapsody” για να ερμηνεύσει τον χαρακτήρα του Φρέντι Μέρκιουρι αλλά αποσύρθηκε φοβούμενος ότι η ταινία θα κατέληγε σαν μία “αγιογραφία” του frontman των “Queen”.

Το “The Spy” θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 6 Σεπτεμβρίου και στην επίσημη σύνοψη της σειράς διαβάζουμε ότι : «Εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, το “The Spy” αφηγείται την ιστορία του Ίλαι Κόεν ο οποίος καταφθάνει επιτυχώς στην Συρία ως κατάσκοπος και εκεί συναναστρέφεται με στρατιωτικούς ηγέτες και τους πλούσιους φίλους τους αποσπώντας κατά αυτόν τον τρόπο σημαντικές πληροφορίες για επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ».

Στο πλευρό του Σάσα Μπάρον Κόεν θα δούμε επίσης και τον Νόα Έμεριχ (“The Americans”), την Hadar Ratzon Rotem (“Homeland”) και τον Walled Zuaiter (“Colony”, “Altered Carbon”).

Update 26/8/19: Τρέιλερ που δίνει ξεκάθαρο δραματικό τόνο. Δεν έχετε δει ποτέ ξανά έτσι τον Σάσα Μπάρον Κοέν και πολύ δύσκλα παίζει να το δείτε ξανά ανάλογα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos